Татяна Рибакова успя да направи нещо невероятно. Нещо, за което

...
Татяна Рибакова успя да направи нещо невероятно. Нещо, за което
Коментари Харесай

Татяна направи нещо невероятно: От пухкаво и невзрачно момиче се превърна в красива мадама и разкри как е свалила 55 килограма

Татяна Рибакова съумя да направи нещо необикновено. Нещо, за което всяка жена с наднормено тегло си мечтае. А точно да отслабне фрапантно и да преобърне живота си на 180 градуса.

27-годишната блогърка в миналото е била дебело и неугледно момиче, само че един ден решила, че това няма да продължава да е по този начин и стартира последователно своето видоизменение от грозно патенце в хубав лебед.



Рускинята от Санкт Петербург в никакъв случай не е криела стъпките, които е подхванала, с цел да се отърве от цели 55 кг, а даже в противен случай. Споделя ги с всичките й над 250 000 почитатели в каналите й в YouTube и Instagram.

През целия си живот Татяна се е борила с наднорменото тегло. Като ученичка са я наричали с какви ли не обидни думи. " Наричаха ме бидон, варел или голямо парче месо ", спомня си с тъга тя.



Но в девети клас, след учебните танци, Татяна реши, че е време да промени живота си. На четиринадесет години (през 2005 година) момичето тежало цели 105 кг.



Тя започна интензивно да отслабва. " Опитах разнообразни диети, гладувах доста ", споделя още момичето.



И все пак нещата не се получавали доста елементарно и безпрепятствено. Тогава тя към момента не е разбирала как вярно да отслабва. Независимо от това, с изпитание на волята й тя доближи 80 кг.



Един ден тя намира материал за разделното хранене. Прилага го и осъзнава, че това е най-хубавият метод за нея да смъкна непотребните килограми.



След това стартира и да тренира във фитнеса. Там съумява да смъкна още 30 кг.  От тогава непрекъснатото й тегло е 50 кг.



По това време тя намира конкурс, където събират фотоси на преобразени хора, които са победили непотребните килограми.



Татяна изпраща свои фотоси, а малко по-късно десетки и стотици хора стартират да я разпитват за тайната й.



От този миг нататък Татяна схваща, че има нещо, което да сподели с всички и стартира да прави видеоклипове, които качва в YouTube.



Фирмите, които продават артикули за намаляване, оферират на Татяна пари за разпространение на марките си.



Когато тя отказала, измамниците почнали да употребяват фотосите й " преди и след " без нейното единодушие.



Преди две години Татяна е трябвало да прибегне до пластична хирургия, с цел да в профил непотребната увиснала кожа в резултат на свалените 55 кг.



За страдание увисналата кожа на стомаха е постоянно срещана при толкоз фрапантно намаляване като нейното.



След интервенцията Татяна имаше смелостта да опише на клиентите си за това.
.



Заради всичко, през което е предходна, в този момент Татяна желае да стане професионален диетолог и да оказва помощ на хората с наднормено тегло.



Сега тя продължава да споделя с почитателите си потребни предписания и тренировки.



Заради неповторимата й история и положителните й препоръки Татяна към този момент има над 250 000 консуматори в обществените мрежи. /  jenata.blitz.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР