Татяна Дончева попиля с въпроси властта, феновете и бъдещите спасители

...
Татяна Дончева попиля с въпроси властта, феновете и бъдещите спасители
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Хиндиляни, Тити-Мити, Сираков само обясняват, че Божков се е подиграл с ”Левски”. Друго не правят

Татяна Дончева попиля с въпроси властта, почитателите и бъдещите спасители на ПФК ”Левски ”. Пред телевизия ”7/8 ” Дончева изрично съобщи, че първо би трябвало да се обясни какъв брой пари дължат ”сините ” и към кого са тези отговорности.
Ето и целият коментар:

Оказа се, че така наречените " Хиндиляни " са получавали по има-няма 15 бона месечно. За какво се заплаща на фенските групи? За любовта им към един клуб? Платената обич знам, че е най-древната специалност.

Какво се случи, когато тези проведени и финансирани " хрантутници " желаеха да се усили цената на билетите за " Сектор Б " с 1 лев и него да го получават те? Значи тези, които обичат платено " Левски ", решили да получат по 1 лев от тези, които обичат " Левски " гратис. Ами предходните държачи на акции? Христо Йовов какъв се явява в тотото? Как от всички български спортисти намерихме него да сложим в тотото?

Стигнахме до днешния ден, когато се появяват някакви " ревльовци " да избавят " Левски ". Сълзите са дадени на дамите! Ревлювци, които почват да реват от паркинга през гримьорната към студиото, да си сменят пола. Ние не можем да се доредим от слаб пол... От Тити Папазов...Той реве, когато му е потребно. Ощипва се и почва да реве...

В момента " Левски " е в механически банкрут и никой не споделя какъв брой пари се търсят. Първо би трябвало да се обясни какъв брой пари " Левски " дължи, на кого ги дължи, по кое време са им падежите и какво е ситуацията с тяхното събиране. Казват, че единствено на Спас Русев са над 20 милиона.

Васил Божков в никакъв случай не си отворил устата да каже парите, които е дал в " Левски ", по какъв начин са завършени. Но и никой не го пита. Но и никой от спасителите не споделя какъв брой пари дължи клуба.

От този въпрос зависи.

За 500-те хиляди на Пеевски ли е драмата? За милионите на Спас Русев? Или за още доста други милиони?

От този въпрос зависи какъв брой време има " Левски ", с цел да прави каквото и да било. Защото така наречените " спасители " - Хиндиляни, Тити-Мити, Сираков, ветерани... не виждам тези хора да вършат нещо друго досега, с изключение на да изясняват, че Божков се подиграва с " Левски ". И се появява Наско Сираков и стартира да ближе подметките на премиера до гибел.

Ама апелирам ви се... в случай че ще сменяме едни подставени лица с други, за какво го вършиме това?

Има ли пари Наско Сираков? Това няма никакво отношение към никаква харизма и никакви искания. Когато ти трябват 500 хиляди е едно. Когато ти трябват 20-30 и повече милиона, работата е друга. Ако ти трябват за 1-2 месеца, работата е една. Ако е за повече, работата е друга. Тези хора са посочили единствено, че им би трябвало един Чорни да го обоскат като банатска гъска.

С огромния черпак..
Posted by Северъ on Thursday, May 28, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР