Татяна Дончева е размахвала едни листчета с цифрички, това е

...
Татяна Дончева е размахвала едни листчета с цифрички, това е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с цифрички, на знам дали е трябвало да подам сигнал

" Татяна Дончева е размахвала едни листчета с цифрички, това е аморално. Човекът, с който е воден диалог, може да излезе и да го удостовери. А в полза на госпожа Дончева е да спре да приказва по тематиката “. Това сподели, откакто изненадващо се появи в Чирпан, където бе и президентът за тържествената гала на площад „ Съединение “.

Йорданов съобщи и че не знае дали е трябвало да подаде сигнал. " Аз не съм служител на реда. Тя е водила някакъв диалог, в който се е пробвала да ни разцепи групата, да ги убеждава да напущат, да вървят вероятно като министри в третия мандат, тъй че това е грозна работа ", сподели още депутатът от Има Такъв Народ.
 Каримански от Има Такъв Народ отхвърли да е индивидът, на който Дончева е предложила пари Каримански от Има Такъв Народ отхвърли да е индивидът, на който Дончева е предложила пари
Начинът на актуализация на пенсиите стъпва на действителния застрахователен приход, до момента в който методът, препоръчан от служебното държавно управление, н...

" Няма да разясня госпожа Дончева в днешния прекрасен ден. С нея не желая да се занимавам. Тя прекали с приказки да лъже по нас “, разяснява още Йорданов, а на въпрос по кое време ще бъдат показани записи от офисите, в които се твърди, че Дончева е предложила пари на депутати той сподели: " Всичко по реда си “.

Йорданов разяснява и опасността срещи Ива Митева, като разясни още веднъж, че е доста съмнително времето, в което се е случила. " Има необичайно съвпадения по кое време се случи опасността против нея. Когато два дни поред се занимаваме със закона на НСО и ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия се пробваха да го саботират от самото начало. Дали някой е ускори този човек, нали знаете, че хора настрана от обществото са елементарно манипулируеми? ", сподели той. Вчера стана ясно, че на отправилия опасността за ликвидиране мъж са повдигнати обвинявания и той е арестуван за 72 часа.



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР