Татяна Димитрова е жената, която заключи крадеца с пагони в

...
Татяна Димитрова е жената, която заключи крадеца с пагони в
Коментари Харесай

Дамата, скроила капан на крадливото ченге, с пророчески сън за обира

Татяна Димитрова е дамата, която заключи крадеца с пагони в дома си на бул. "Трети март " в Димитровград.

Майката на 3 деца излиза преди обяд към 11:30 часа до магазина с домашното си кученце за към 5 минути. В този период от време обирджията, който съгласно Димитрова не е бил самичък, съумява да проникне в дома й посредством отключване на входната врата.

Когато дамата потегля да се изкачва по стълбите към жилището си на 4-тия етаж, кучето става неспокойно и стартира да лае, написа haskovo.net.



В момента, в който тя и животинчето се изкачват на етажната площадка, кучето се залепя за вратата и стартира да лае още повече. Тогава стопанката на дома се пробва да отключи и открива, че вратата е отключена, пробва се да я отвори, само че съгласно нея някой в същото време я затиска от вътрешната страна, а тя чува мъжки гласове.

Първа СНИМКА на крадливия служител на реда, скочил от тераса след провален грабеж

Забелязва през шпионката на личната си входна врата, че в жилището се святка осветяване и има придвижване, след което мигновено позвънява на брачна половинка си, дали той не е в жилището. Съпругът й споделя незабавно да звъни на 112 и да потърси помощ и тя го прави.

В това време към този момент е съумяла да заключи извън входната врата на дома си и крадците остават заключени вътре.

След като мъжа или мъжете са разбрали, че вратата е заключена, търсят различен метод да избягат от мястото на престъплението. От прозорец на 4-тия етаж, полицаят-крадец скача на терасата на 3-тия етаж, от която се трансферира на 2-рия и при скока му на тротоара си чупи петата, заради което е бил и хванат от чиновниците на реда на ъгъла на блока.

Няма информация за различен апаш, който да се е измъкнал от жилището, само че Татяна Димитрова е уверена, че в фамилния им апартамент, където живеят тя,съпруга й и 3-те им деца, е имало повече от един човек.

За късото време, в което обирджията или обирджиите са били в дома на сем. Димитрови, те са съумели да завлечен единствено 10 лв. от яке на закачалката и златен пръстен, намиращ се в една от стаите.

Татяна показа, че преди година е имала сън със същия сюжет и може би това е помогнало за реакцията й да заключи входната врата извън. Ако дамата не беше заключила нарушителя в жилището си, е било доста евентуално при бягството през вратата тя да бъде засегната, тъй като щеше да се окаже на пътя му.

Татяна показа още, че след случката фамилията й се пробват да подсигурят дома си и входа.

Днес в болничната стая, където е настанен служителят на реда апаш - 31-годишният Атанас Николов от Пазарджик, се е провело закрито правосъдно съвещание.

Димитровградският арбитър Огнян Гълъбов е почел настояването на прокурора по делото, Атанас Палхутев от Районна прокуратура - Димитровград, обвиненият да бъде оставен под "домашен арест ", поради здравословното му положение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР