Татуистът на Анджелина Джоли разкри, че актрисата си е направила

...
Татуистът на Анджелина Джоли разкри, че актрисата си е направила
Коментари Харесай

Тайната татуировка на средните пръсти на Анджелина Джоли: Познайте какво гласи?

Татуистът на Анджелина Джоли разкри, че актрисата си е направила загадка татуировка на двата си междинни пръста - и почитателите се забавляват в мненията, гадаейки какво може да написа на татуировката.

Господин К, който работи в обичаното от звездите студио Bang Bang в Ню Йорк, показа във вторник в Instagram фотография на пръстите на Джоли, на която прясното мастило е изцяло замъглено, с цел да остане прикрит новият дизайн.

Г-н К означи звездата от " Злодеида " и написа: " Все още не мога да допускам, че в действителност хванах ръката ѝ и я татуирах " , преди да помоли почитателите си да отговорят " Познайте какво гласи? "
               

Предположенията започнаха да се натрупат, като " F-k you, Brad " е най-популярната алтернатива.

Коментаторите, несъмнено, имат поради някогашния ѝ брачен партньор Брад Пит, с който Джоли се срещаше от 2005 година до дълго чаканата им женитба през 2014 година Двойката обаче се развежда през 2016 година и е въвлечена в продължаваща, оспорвана правосъдна борба по отношение на децата им и общата им винарна.

Други догатки за това какво би могло да съставлява новото мастило на татуираната звезда включват респект към децата ѝ, " сигнален етикет за евентуални ухажори " или " нещо духовно " .

Г-н К е и татуистът, който стои зад спорния тил на Дожа Кат, който почитателите нарекоха " пъклен ". Майли Сайръс, Майкъл Джей Фокс, Софи Търнър и Джо Джонас са почитатели на известното студио за татуировки в центъра на града.

Това надалеч не е първата татуировка на Анджи, защото 48-годишната филантропка има доста значими творби, които почитат благотворителните ѝ инициативи и шестте ѝ деца.

Fans speculate Angelina Jolie’s new mystery middle finger tattoo is a ‘f—k you’ to Brad Pitt
— Page Six (@PageSix)
Тя има и голям брой други дизайни, отдадени на някогашни любовници, в това число татус, в който отдава респект на предходния ѝ брачен партньор Били-Боб Тортън. По-късно тя се закле в никакъв случай да не слага името на различен мъж върху тялото си, откакто отстрани думите от ръката си след развода им.

Въпреки това Анджи не съблюдава тъкмо обещанието си, защото тя и Пит се снабдиха с идентични татуировки - координирани будистки претекстове, изрисувани от едно и също мастило, с цел да символизират безконечната им връзка - тъкмо преди раздялата им през 2016 г

Що се отнася до Брад Пит, на предмишницата си той има мастило с буквата " А " дружно с буквите на децата им, рождения ден на Анджи, изписан на долната част на корема му на кхмерски език - който той може би е махнал с лазар - и дудъли от въображението на някогашната му брачна половинка, наред със личните му многочислени татуировки.

И двамата имат и откъс от поета Руми, който (по подигравка на съдбата) гласи: " Съществува едно поле, оттатък всички показа за положително и зло. Ще се срещнем там. "

Може би това последно мастило е също толкоз значимо... или може би е задявка към някогашния ѝ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР