Татуировките вече са толкова популярни, че вместо да питате дали

...
Татуировките вече са толкова популярни, че вместо да питате дали
Коментари Харесай

Къде е най-подходящо да се татуирате

Татуировките към този момент са толкоз известни, че вместо да питате дали имаш такава, въпросът е: какъв брой имаш? В скорошно изследване на Kaosystem от 3 000 интервюирани души единствено 3% не носят никакви татуировки, до момента в който процентът на хората, които имат повече от 4 или повече от 6, нараства експоненциално през последните две години, оповестява списание „ Ел Конфиденсиал “, представено от БГНЕС.
Въпреки възходящата обвързаност към татуировките, смелостта да се направи такава се предшества от редица решения. Можете да сте доста ясни във връзка с концепцията, която желаете да носите на кожата си, само че решението на региона на тялото, където да го извършите, зависи освен от това къде ще наподобява най-добре. Чувствителността на региона или грижите за него също са доста забавни фактори, които би трябвало да се вземат поради.
 Орландо Блум позволи огромна неточност, обвързвана със сина му (СНИМКА) Орландо Блум позволи огромна неточност, обвързвана със сина му (СНИМКА)
Модата да се татуират имената на децата не е от през вчерашния ден и от ден на ден хора го вършат. Сред тях е и американският артист Орландо Блум, тат...
Къде боли най-вече?
Както лекарите, по този начин и татуистите са единомислещи, че прагът на болката на всеки човек дефинира дискомфорта по време на татуирането. Часовете, през които са спали през този ден или в случай че не са яли задоволително, също могат да повлияят, изясняват от салона за татуировки „ Creative Close “, които също приказват за пола като значим фактор. „ Жените имат по-голяма приемливост към болката, в сравнение с мъжете “, признават те.
Според медицинските критерии доктор Фрагосо от „ Козметика Беокси “ показва областите на ставите или костните изпъкналости като тези, при които татуировката може да бъде по-неприятна: „ Кожата е по-тънка и нервните окончания имат значимо наличие. Примери за тези области са: глезените, лактите, региона на ребрата, пръстите на ръцете и краката ”.
От друга страна, татуистката Летисия Идалго откроява като най-болезнени областите на ребрата, вътрешните бицепси и стъпалото. Вътрешната зона на китките също е изключително сензитивна съгласно татуистите. „ Тънката кожа и точки с нервни окончания или доста приток на кръв също могат да бъдат зони с по-голяма болежка “, твърдят татуистите от „ Creative Close “, които също показват чувствителността на меките елементи на тялото, където мазнините са склонни да се натрупват. В другата прекаленост татуировките по крайниците нормално болят по-малко, в сравнение с по тялото или централните зони, макар че може да има области по крайниците, които болят повече от други, като гънката или вътрешната страна на ръката, задната и вътрешната част на крайници, показват татуистите.
Д-р Фрагосо заобикаля области, които са не толкоз мъчителни, колкото непрепоръчителни от медицински критерии: „ Препоръчва се да се заобикаля региона на гръбначния дирек, тъй като в случай че има потребност от епидурална упойка, има доказателства, че мастилата могат да мигрират към централна нервна система "
 Путин е с татуировка на корема - може да се види единствено тук (СНИМКИ) Путин е с татуировка на корема - може да се види единствено тук (СНИМКИ)
На английския екран се завръща кукленото шоу Spitting Image след 23 години неявяване, заяви BBC. В новите серии на програмата се появя...
Не всички области на тялото са идентични
Въпреки че няма по-добри области от други за правене на татуировка, специалистите имат критерии, които не са свързани с болката. Например, в случай че татуировката се прави в зона, която е прекомерно изложена на слънце, мастилото ще се утежни по-рано, в сравнение с в областите, които нормално са покрити с облекла. От салона „ Creative Close “ в детайли разказват процеса по следния метод: „ Слънцето ще работи като елиминационен лазер, ще обезглави пигмента и последователно ще накара цветовете да изгубят своята активност. От друга страна, меланинът, ситуиран от горната страна на всичко, също ще повлияе. Ето за какво черните татуировки при хора, които са изложени доста на слънце и изключително при татуировки, направени преди години, където черното не е било черно, а е доста мрачно синьо, в последна сметка получават зеленикав нюанс, резултат от пожълтяването на горната част на кожата. наранени от меланина и тъмносиньото на татуировката, направена с черно ”.
Освен това кожата на тялото се трансформира и също се обновява. Областите на тялото, които са по-изложени на търкане, са по-чувствителни към утежняване, това е образецът с ръце, лакти, крайници, череп. Когато приказват за възобновяване на кожата, татуистите се базират и на по-тънките пластове на кожата, които се регенерират по-често и които карат пигмента да изчезва лека-полека, „ в този случай няма да е толкоз загуба на активност като изгубване "
Друг значим миг е разликата сред кожата на някои области на тялото и други, както отбелязва Мария Фернандес, създател на салона на „ Alchemist’s Valley “: „ Някои области кървят повече или са доста мазни или доста твърди. Това затруднява кожата да одобри мастилото задоволително. В комплицирани области кожата може да изхвърли доста мастило при татуиране или да не го одобри добре “. В последния случай, споделя татуистката, несъответствуващата зона може да направи цвета на татуировката по-светъл, в сравнение с би трябвало. Крайният резултат от татуировката също ще зависи от определената област. От друга страна, в доста чувствителни области може да се случи противоположното, че мастилото се уголемява доста, правейки линиите по-широки и по-тъмни от мечтаното.
Според медицинските критерии различен аспект за оценка е точно мастилото. „ Цветните мастила са по-препоръчителни от тези с черни тонове заради концентрацията на ароматни трициклични въглеводороди “, изяснява лекарят, който въздейства на пътуването, което мастилото прави от нашата дерма, през макрофагите, чиято последна цел е лимфни възли, „ макар че няма научни доказателства, които да демонстрират увреждане на здравето заради натрупването на тинктури “.
 Хората с татуси е по-вероятно да са пушачи и някогашни пандизчии, сочи проучване Хората с татуси е по-вероятно да са пушачи и някогашни пандизчии, сочи проучване
Макар мнозина към момента да се мръщят на татуировките, бодиартът без подозрение набира все по-голяма известност. А каква е връзката сред т...
И в случай че слънцето е значим фактор, когато става въпрос за опазване на татуировка, тонусът на кожата също е нещо, на което би трябвало да обърнете внимание. Когато по-тъмната кожа е татуирана, изборът на мастило е от значително значение, прецизират от „ Creative Close “: " Трябва да внимавате с употребяваните цветове, тъй като те ще изгубят интензивността си съвсем незабавно щом ги сложите. "
Въпреки че е единствено ваша отговорността да изберете региона на тялото, която да татуирате, не забравяйте най-чувствителните зони - меки области, тънка кожа, стави и вътрешна област на крайниците, както и тези, които са най-изложени на слънчевите лъчи. И като наложително предписание - в никакъв случай не забравяйте слънцезащитния крем с 50 фактор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР