Татуировките са форма на себеизразяване, но много хора в крайна

...
Татуировките са форма на себеизразяване, но много хора в крайна
Коментари Харесай

Част от мен все още е в шок: Татуировка разкри тайна афера

Т атуировките са форма на себеизразяване, само че доста хора в последна сметка съжаляват за татуировките, които са си създали. Обикновено хората съжаляват, когато надписите и рисунките не се получат по метода, по който са се надявали, или в случай че са си създали нещо, което след време не им харесва - да вземем за пример името на сътрудник, с който по-късно са се разделили.

Но един мъж има радикално друга причина да съжалява за татуировката си, защото тя разкрива негова спекулация, написа Mirror.   

Съпругата на мъжа изяснява, че била омъжена за колегата си от 19 години и той в никакъв случай не е проявявал интерес към татуировките, до момента в който преди към година не декларирал, че шурей му го е въодушевил да си направи татус.  

Дамата не заподозряла нищо за решението на своя брачен партньор, когато той се прибирал с татуирана лилия на гърдите си - до момента в който не разкрила истината. 

В обява в Reddit дамата споделя, че е станала подозрителна, когато брачният партньор ѝ е отказал да я взима на работни събития и празненства с него. Първоначално той ѝ споделил, че това е поради пандемията от COVID-19, само че когато нещата се нормализирали, не могъл да измисли друго опрощение, по тази причина се наложило още веднъж да я взима със себе си.   

Именно там тя се срещнала с една от колежките на брачна половинка си - Лили.  Жената схванала, че брачният партньор ѝ изневерява.  

" Съпругът ми се кълнеше, че е съвпадане. Опитах се да подцени възприятията си за това, че той внезапно изиска да си направи татуировка на лилия. В последна сметка той призна, че са имали връзка през последните две години ", написа дамата в обявата си в Reddit.  

'I made horrifying discovery about my husband's tattoo - now I'm divorcing him'
— Mirror Weird News (@MirrorWeirdNews)
Но измяната не спряло. Съпругът ѝ добавил към татуировката си и бръшлянови клончета. Дамата схванала, че Лили е родила момиченце на име Бръшлян единствено няколко месеца преди мъжа ѝ да обнови татуировката си. 

Жената не прецизира дали момиченцето е щерка на брачна половинка ѝ, само че споделя, че " не може да му елементарни ", че е имал спекулация, и в този момент желае бракоразвод. 

" Той ме молеше да не се развеждам, само че аз не мога да му простя. Част от мен към момента е в потрес. Той желае да вървим на съвещания, само че аз не мога. Женени сме от 19 години. Никога не съм мислила, че ще се разведа на 43 години ", написа още накърнената жена.  

Потребителите на Reddit побързаха да окажат поддръжка на дамата, като доста от тях ѝ написаха, че е постъпила вярно, като се е застъпила за себе си и е настояла за бракоразвод.  

" Значи той е имал спекулация в продължение на две години и в този момент желае да работи върху брака си? Добре, че си отстояла себе си, скърбя, че ти и щерка ти преминавате през това ", написа един от потребителите в обществената мрежа.  

" Съжалявам, че те е предал. Хората като него са безспорни отпадъци ", показва различен консуматор на платформата.  

* Вижте и това видео от архива ни:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

Вижте 7 аргументи за невярност в нашата изложба: 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР