Татуировките послания се превърнаха в новата страст на родните знаменитости.

...
Татуировките послания се превърнаха в новата страст на родните знаменитости.
Коментари Харесай

Топ 10 на звездите, които се татуират за късмет

Татуировките послания се трансфораха в новата пристрастеност на родните звезди. Певци, артисти и спортисти не просто украсяват тялото си с по някоя ексцентрична рисунка, само че обвързват татусите с избрани събития и откровено имат вяра, че те ги пазят от уроки и им носят шанс. Считани за израз на бунтарство или крах, през днешния ден татуировките все по-често самоуверено биват съчетавани с рокли с голи гърбове и диаманти. Фотообективите настървено търсят да уловят палаво показващите се знаци и знаци отдолу под облеклата. Ето и нашата ранглиста за Топ 10 на родните звезди, които самоуверено предизвикат с татус послания. Напоследък родните известни персони доста се вълнуват от тематиката за това, което издават за характера бенките по лицето и тялото. Мнозина астролози, осведомени с китайската медицина, смятат даже, че точно родилните петна могат да бъдат знаци от ориста – стига да бъдат разтълкувани вярно. Че могат да подскажат и какъв ще е пътят – освен в живота, само че и в специалността. Хвърляме един взор върху бенките на някои родни властимащи и тълкуваме по тях темперамент и упоритости.

Според китайската медицина въздействието на планетите и кармата върху личността стартира още от образуването на бебето в майчината вътрешност – което пък от време на време може да се разчете върху кожата.

 1. Благой Георгиев Безспорно един от най-големите фенове на бодиарта у нас е футболистът Благой Георгиев. Може да се каже дори, че той е безспорен първенец по този индикатор. Тялото му е обсипано с най-различни татуси, множеството от които с набожен темперамент, поради които си завоюва и прякора Джизъса. Сред тях са множеството кръстове и благ крила. Футболистът има най-малко 18 татуировки. На лявото му рамо четем „ Отче наш”, изографисана на старобългарски в немско студио. По лъчевата кост се спуска „ Господи, помилуй”. От дясното рамо на спортиста пък ни гледа Христос, а гърбът му е непокътнат за разпятието.
Любопитна детайлност е, че откакто направил първата си татуировка, цели 4 години Благо Георгиев я крил от родителите си.

 2. Ивет Лалова Всъщност спортистите ни като цяло си падат по татуировките. Ивет Лалова е следващото удостоверение за това. Най-бързата бяла жена в света има много ексцентрична татуировка. Красивата ни лекоатлетка си е изписала на лявото стъпало Шекспировата мисъл Time does not have the same appeal for everyone (в превод „ Времето няма една и съща стойност за всички”). Бегачката е украсила стегнатото си тяло и с още два татуса - слънце към пъпа и китайски знак за мощ на крайници.

 3. Цветелина Грахич Цветелина Грахич безусловно се е вманиачила по татусите. Вокалистката от „ Шоуто на Слави” не стопира да шари тялото си с всевъзможни картинки, надписи и писмени знаци. Босненката непрестанно намира мотив да се жигоса с нещо ново. По тялото й към този момент има съвсем 40 татуса. Един от последните се намира тъкмо под бюста.
Феновете на скандалната певица намерено се чудят дали е останало място по нея, което да не е изрисувано. Бодиарт краси врата, гърба, ушите, китките и даже пръстите на девойката. Сред впечатляващите изображения са надписът на гърба й – „ No Mercy” („ Без милост”), изработен по сходство на този на плещите на Слави Трифонов. Както и надписът „ Inspiration” („ Вдъхновение”), който е по дължината на лявата й ключица. Изпълнителката на „ Искам те пак” намира изображенията по тялото си като най-хубавия метод да изрази себе си. Татусът под гърдите й пък изобразява египетската богиня Изида, която символизира женското начало.

 4. Асен Блатечки Асен Блатечки също се изкушава от татусите. Актьорът може да се похвали с атрактивна змия на лявата ръка. Дясната му ръка също е изрисувана, като татусът стига чак до гърба му.
Оказва се, че още преди дребният Борил да се появи на бял свят от връзката му с моделката Диляна Попова, ориста е подсказвала и на Диляна, и на Асен, че тогава ще бъдат дружно. Защото двамата са си създали доста сходни татуировки. Попова е почитател на трайните надписи по тялото и има няколко такива. Единият гласи „ Мир и любов”, а другият „ Търпение и постоянство”. Блатечки също е огромен почитател на татусите и има много знаци по тялото си. Единият е бик, знак на безсмъртието, който Асен постфактум свързва с раждането на сина си.

 5. Елена Петрова Елена Петрова постоянно е носила аристократична загадъчност и въздържаност. И макар че се появява по-рядко в общественото пространство, тя също обича да демонстрира ефектните си татуировки.
Най-емблематичната й е надпис на ръката, който тя в никакъв случай не е крила. Но в никакъв случай не е и обяснявала какво значи. Оказа се, че това са имената на двете й деца – близнаците Изабела и Александър, татуирани на британски език със санскритски букви.

 6. Мария Игнатова Нежната кожа на Мария Игнатова също е изрисувана с китайски писмен знак. Тайнственият надпис краси китката на водещата и съгласно самата нея посланието е обвързвано със сина й. „ Но не трябва да се разкрива повече, с цел да не се загуби силата на надписа”, издава русокоската.
Според осведомени обаче надписът гласи „ Виктор завинаги”, както се споделя и детето на Игнатова от брака й с Петко Димитров. Разбира се, не липсват и клюки, съгласно които тайнственият надпис, който краси китката на водещата, в действителност е реалност и с цел да прикрие белег от опит за самоубийство. Каквато и да е истината, факт е, че Игнатова несъмнено обича да рисуват по кожата й изключително когато става дума за значими в живота й послания.

 7. Димитър Бербатов Димитър Бербатов е един от най-потайните български звезди. Може би тъй като рядко приказва пред медиите, не обича и да се шуми доста към персоналния му живот. Той обаче също е представител на спортистите, вманиачени по ефектни татуси. На ръката му е изрисуван специфичен китайски писмен знак, който съгласно познавачи на далекоизточната символика го пазел от уроки и травми.
Припомняме, че преди години Бербо стартира серията си с татуировка на дясната ръка, чието значение на китайски е „ един от избраните”. На другата му ръка пък написа „ всичко е позволено”. Любопитен миг е, че откакто мина модата на китайските букви, Бербатов заличи татуса, като на негово място се появи по-актуалният през днешния ден християнски кръст.

 8. Рут Колева Рут Колева несъмнено е една от певиците ни, които самоуверено изпъкват с голям брой татуировки. За нея това е израз на темперамент и възгледи. Изпълнителката е запалена почитателка на татусите, които смята за изкуство и не пропуща да употребява кожата си за платно. След огромния ръкав, който си направи преди време, в този момент към този момент можем да забележим и пръстите на ръцете й, облечени с цветове.
„ Символизират доста неща. Най-основните са фениксът, водното конче, Faith с крила, ключ сол, Love & Peace и един елмаз, които са дълги истории. Не помня към този момент по какъв начин се взех решение. Бунтувах се против нещо”, споделя преди време Колева за тази си пристрастеност.

 9. Кали Преди повече от 30 години Кали аварирала доста тежко, а животът й безусловно висял на косъм. За благополучие гласовитата звезда се избавила, само че от злощастния случай й останал голям белег на корема, който постоянно да я подсеща за ужасяващата преживелица. Опитва несполучливо да махне ужасния белег посредством лазерна интервенция. Преди 7 години обаче й хрумнало гениално решение – да си направи татус на корема, който да скрие разреза от интервенцията. И става тъкмо по този начин – на мястото на белега през днешния ден има японски надпис, който в превод значи: „ Щастливец и късметлия”. Освен него Кали си направи и рисунка на ръката, която не е случайно определена, а има бездънен смисъл за звездата. Нотите, които са изписани по ръката на певицата, в действителност са от обичаното й парче „ Den Fevgo” („ Аз не избледнявам”) на гръцкия реализатор Mixalis Xatziginnis.

 10. Азис Краля на попфолка не крие, че когато си е направил първия татус, въобще не е подозирал, че един ден това ще се трансформира във култ за него. Азис даже прибягна до индуизма, с цел да си направи любовни татуировки. Многократно се е рисувал и с къна, само че по тялото му не са малко и същинските татуси. Открай време изпълнителят е обожател на мастилените рисунки. Редовно украсява тялото си с нови и нови. Най-голямата му горделивост несъмнено са разпукналите се и цъфтящи рози, ситуирани върху задните му елементи. Има още и пеперуда на врата си, буквата „ А” на корема, звезди на гърдите и още няколко татуси.

Подготви Анелия ПОПОВА

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР