Татуировките не са това, което бяха, но в добрия смисъл

...
Татуировките не са това, което бяха, но в добрия смисъл
Коментари Харесай

Tattoo Fest Sofia 2019 - където татуировките оживяват

Татуировките не са това, което бяха, само че в положителния смисъл на думата. В днешно време студиата и татуистите са от ден на ден, а и стават все по-добри. Това е по този начин, тъй като от ден на ден хора си вършат татуси.

Имаме добра вест за почитателите на мастилото под кожата, а тя е, че Tattoo Fest Sofia ще се състои за 14-и път. И тази година фестивалът няма да разочарова феновете си. Ще има многообразие от интензивности за необятната аудитория, а поле за изява ще бъде обещано и на експертите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от G O R A N M I C I C (@goranmicic_mg) на Ное 16, 2018 в 1:16 PST

На Tattoo Fest Sofia 2019 ще забележим доста родни и задгранични татуисти, които ще споделят опита си. Какво пък е един сходен фестивал без специфичен посетител. Тази година това ще бъде македонският татуист Горан Мичич , чиято запазена марка са цветните татуировки.

По време на фестивала ще бъде проведен и специфичен мастър клас, на който ще можем да научим повече за татуирането - какви са другите техники и стилове.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Stan Yanevski (@stan_yanevski) на Окт 20, 2018 в 12:38 PDT

Шеф Петър Михалчев също ще участва, а добре знаем, че той има особено отношение към татуировките. Няма да останем разочаровани, тъй като Михалчев ще спретне кулинарно шоу.

Водещ на Tattoo Fest Sofia 2019 пък ще бъде Станислав Яневски , който стана прочут с присъединяване си в " Хари Потър и огненият бокал " (2005 г.) и " Хари Потър и даровете на гибелта: Част 1 " (2010 г.)

Tattoo Fest Sofia 2019 ще се организира на 15 и 16 юни в зала Универсиада
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР