Татко на момченце стана братът на убитата по зверски начин

...
Татко на момченце стана братът на убитата по зверски начин
Коментари Харесай

Братът на зверски убитата Андрея почете паметта й по трогателен начин

 Татко на момченце стана братът на убитата по свиреп метод абитуриентка Андрея от врачанското село Галиче. Новината за раждането на бебето заяви гордият татко Румен в обществената мрежа. С прочувствени думи той благодари на обичаната си жена Маргарита, че го е дарила със наследник. Малкият се появил на бял свят с тегло от 3.650 кг, показва разчувстваният татко. Младите родители назовават сина си Андриан, което съгласно близки до фамилията е респект към паметта на неговата убита вуйна. Момченцето се ражда единствено ден откакто по абсурден метод делото против килъра на Андреа - малолетния ром Аксел Олеков, бе отсрочено.

Малко преди да се разбере, че процесът няма да тръгне, бащата на Андрея – Асен, показа, че девет месеца след нещастието, споделяло фамилията им, братът на Андрея още е на хапчета. " Синът ми чака бебе, само че не може да бъде изцяло благополучен даже от този факт ", сподели покрусеният от тъга по отнетата си от ръката на палач щерка Асен. " След всичко неприятно още веднъж благополучие в моя дом ", написа щастливият дядо Асен часове след раждането на бебето.

Малкият Андриан и майка му са добре и единствено три дни след раждането са изписани от болничното заведение. Бебето е посрещнато от родата като същински принц с доста обич и цветя. Появата на дребния Андриан събра стотици пожелания за здраве, любов и благополучие от другари на фамилията, които неразделно бяха до тях след загубата на Андрея и продължиха да ги поддържат по време на митингите за най-тежко наказване на килъра. Припомняме, че на 11 януари т.г. Аксел Олеков от Галиче умъртви по изключително непосилен метод 18-годишната Андрея, като по-късно я е изнасилил, душил и прерязал гърлото, с цел да е сигурен, че няма да бъде публикуван на полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР