Тате, спри да ме биеш, викала малката 7-годишна Пламена, преди

...
Тате, спри да ме биеш, викала малката 7-годишна Пламена, преди
Коментари Харесай

Тате, спри да ме биеш, викала Пламена, преди да издъхне

Тате, стой да ме биеш, викала дребната 7-годишна Пламена, преди да издъхне. Осъденият Пламен Петров, който й е татко, пръснал с ритник сърцето й, тъй като сричала и не желала да яде лук, оповестява ”24 часа ”. Както БЛИЦ към този момент писа, Окръжният съд в Русе даде пожизнен затвор при първичен специфичен режим на бащата палач. Пламен Петров (39 г.) беше приет за отговорен, че точно на Великден преди 2 година е пребил до гибел по изключително нечовечен и непосилен метод малолетната си дъщеричка.

Според комплексната съдебно-псииатрична експертиза той е вменяем. Бившата му брачна половинка Емилия Петрова беше наказана на 6-месечна пробация, тъй като не се притекла на помощ на детето.

Садистът смазва от пердах дъщеричката си в жилището им в бл. "Мура ". Бащата се вбесява, че тя не желае да прочете урок от читанката. Той стартира да я постанова с юмруци, ритници и дръжката на метла пред очите на по-малката й сестричка Десислава (5 г.). Веднага след случая момиченцето е прибрано в обществен дом под полицейска протекция.

Биологичната му майка Деница Атанасова желае да си го вземе, в случай че Агенцията за протекция на детето утвърди молбата й. След развода с Пламен съдът й лишава родителските права. Втората му брачна половинка Емилия също изиска и получи бракоразвод. Тя няма искания за прехрана към някогашния си мъж и след арестуването му живее при родителите й в Шумен.

Като причина за гибелта правосъдният доктор, направил аутопсията, показва съчетана контузия, скъсване на сърдечния мускул и травми на мозъка. Вероятно с ритник в гърдите Пламен е пръснал сърцето на щерка си. Освен това по тялото на момичето имало голям брой кръвонасядания./БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР