Тъщата на Наум Шопов – Анжела Славова, вече е безработна.

...
Тъщата на Наум Шопов – Анжела Славова, вече е безработна.
Коментари Харесай

Тъщата на Наум Шопов уволнена като шефка в „Булгаргаз”

Тъщата на Наум Шопов – Анжела Славова, към този момент е безработна. Майката на Теа Минкова е била съкратена преди 2 месеца, научи „ Уикенд ”. Анжела е била член на борда на шефовете в „ Булгаргаз ”, само че е освободена в средата на август. В Славова е в Турция, където е дружно с Теа и Наум, като се грижи за внучката си Амая. Дамите се забавляват по женски до момента в който Шопов снима „ Ергенът ”.
Припомняме, че пред август Деница Златева, някогашен народен представител на Българска социалистическа партия, бе назначена за нов началник на „ Булгаргаз ”. Тя бе вицепремиер в едно от служебните държавни управления, назначени от Румен Радев. Бяха заменени четирима от петимата членове на борда на шефовете на държавното сдружение. Анжела Славова е точно измежду махнатите членове в борда на шефовете. Чистката в мениджмънта на стратегическото дружество бе избрана като скандална, защото новоназначените в борда са хора без опит в газовата енергетника (с едно изключение). Тъщата на Наум също не е имала опит в газовата енергетика, само че неизвестно по какъв начин се е озовала на управителен пост. Тя е юрист, само че за момента не си търси нова работа, тъй като е ангажирана с внучето си, а щерка й шурей й печелят повече от добре и може да си разреши да поседи известно време без работа.

Анжела Светлозарова Славова е от Кърджали, приключила е право в Софийския университет и повече от 22 годни бе основен юрист в най-голямата българска компания за систематизиране на природен газ.

Майката на Анжела е Ерсая - учителка, а татко й умря преди 1-2 години . Той се споделяше Светлозар Славов, бе секретар на Община Кърджали и един от видните деятели на Съюз на демократичните сили. Славова има две дъщери близначки – Теа, която е сгодена за Наум, и Ерсая, на която споделят Ая.

Тъщата на Наум Шопов има и компания, която е основала с Теа , а Шопов се води шеф на предприятието. Двете дами са записали компанията си още през 2019-а. В правосъдната регистрация те са показали, че ще правят активност в региона на изкуството и културата; обучителни услуги, разнообразни от плануваните в закона, за които се изисква позволение или лиценз; рекламни и маркетингови услуги; както и всяка друга активност, разрешена от закона. През лятото на 2020-а тъщата се е отдръпнала от ръководството на компанията и за началник е назначен артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР