Тарторите в националния отбор искат селекционерът Петър Хубчев да върне

...
Тарторите в националния отбор искат селекционерът Петър Хубчев да върне
Коментари Харесай

Тарторите в националния отбор се застъпиха за зачеркнатия Миланов

Тарторите в националния тим желаят селекционерът Петър Хубчев да върне Георги Миланов в отбора, написа " Меридиан Мач ". Футболист номер 1 на България за 2012 година е бил задраскан от експерта след мачовете от Лигата на нациите против Норвегия и Кипър. Хубчев, който е прочут с твърдия си темперамент, се ядосал поради недоволството на Миланов, останал запаса в първата среща с островитяните. Халфът влезе при 0:1 и в последна сметка успяхме да обърнем срещата до 2:1.

Миланов бил гневен от статута на запаса, само че макар мощното си включване, остана на пейката и при гостуването на Норвегия.

Бившите съотборници на Миланов от Литекс - Ивелин Попов, Николай Бодуров, Иван Бандаловски, Симеон Славчев, Страхил Попов и Васил Божиков, са лобирали пред Хубчев за връщането на Гошко. Те употребявали като коз и отпадането от групата на Иван Горанов.

Миланов играе извънредно мощно за МОЛ Види и вкара гол за успеха над ПАОК с 1:0 в Лига Европа. Преди няколко дни техничарят разгласи, че Хубчев не е пристигнал да гледа нито един от мачовете му, като не е участвал и на срещата в Солун.
Лига на нациите 5 кръг, петък 16 ноември  Кипър 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР