Тарторът на сектор „Г“ Росен Петров изригна с публикация, в

...
Тарторът на сектор „Г“ Росен Петров изригна с публикация, в
Коментари Харесай

Тартор на сектор Г: В Управлението на ЦСКА при Гриша Ганчев почти не се виждат позитиви

Тарторът на бранш „ Г “ Росен Петров изригна с обява, в която изрази разочарованието си от ръководството на ЦСКА през последните години. Повод за реакцията му са загубата от Лудогорец с 0:4 за Суперкупата и 0:0 в първия мач с латвийския Лиепая от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Ето поста на Росен Петров без редакторска интервенция:

“Как ЦСКА се ръководи за тия 6 години, харесва ли му на някой? От лятото на 2020, ЦСКА е продал или освободил 13 футболисти. Кой тим в света има подобен човекооборот? Като продажби и наеми са постъпили над 10 млн. лева Колко от тях са дадени за трансфер? Само за Кох са платени 800 хиляди лева Всички други са свободни сътрудници или чартърен. Каква е повода за това текучество? От тези 13 индивида, продадени 5-6, всички други са освободени или са им изтекли договорите.

Говорим за “ментета” и слаби играчи, като се изключи Занев, макар слабия финален сезон. Каква е тази политика? Кой различен клуб се ръководи по този начин? Ако се върнем от 2016 насам, броя на играчите минали през клуба е стряскаща. Така не се гради тим.

Да идем към треньорите. За шест сезона се изредиха над 10 треньора, някои по два, дори три пъти. Да отидем към резултатите. За този интервал клуба завоюва една купа на България. За клуб с нашите мащаби това е смешно. За същия интервал Локомотив Пд завоюва две купи на България и една суперкупа. С четирикратно по-малък бюджет. Няколко други клуба завоюваха същия трофей, отново с четирикратно по-малък бюджет.

На Армията виси едно табло от комунизма още. Разбирам, че не желаят да забият един гвоздей там, до момента в който не я вземат, само че таблото се инсталира и демонтира, като не му дадат Армията, ще си го смъкна и ще си го инсталира в Ловеч. Шест години нашия “трофей” е, че взимаме лиценз без проблем. Ами ние и при боклуците взимахме лиценз, това ли ни е критерия? В ръководство на ЦСКА при ГГ съвсем не се виждат позитиви. Освен, че минахме говедата по победи в дербито, сме на път да ги минем и по брой втори места в България.

На Армията идва все по-малко аудитория, а контракта със международния колос Адидас, излиза наяве, че новите екипи даже за тима идват в последния миг, два дни преди първия формален мач. Имаме двама спортно-технически шефове, двама треньори на вратарите, само че нямаме човек, който да комуникира с медии и почитатели. Дори декларациите се пишат по нощите и се диктуват от хора под влияние на разнообразни вещества. Ами не че ще се ядосват и стачкуват хората, а напряко закъсняха да го създадат.

Всяка година едно и също. 2-3 публицисти в директна връзка с шефа пишат гръмки публикации по какъв начин ще ставаме първенци тая година и по този начин към този момент шест години”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР