Тарторът на сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца публикува пост във "Фейсбук".

...
Тарторът на сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца публикува пост във "Фейсбук".
Коментари Харесай

Кюстендилеца скочи на недоволните, отправи предложение

Тарторът на бранш "Г " Иван Велчев-Кюстендилеца разгласява пост във "Фейсбук ". Чрез него ентусиастът се пробва да отговори на въпроси на недоволни почитатели.

"Понеже в последните няколко дни знайни и незнайни потенциали се изричат по тематиката ЦСКА - трябвало ли е да има среща или не е трябвало, какво е споделил Ганчев, какво Найденов и така нататък ще бъда оптимално къс. Измъчват ме един вид въпроси от рода на "от чие име приказвам на въпросната среща " и "защо приказвам от името на всички армейци ".

За тези, които питат, давам отговор - от името на няколко софийски групи и на над 40 фенклуба из страната, подкрепящи ЦСКА. Хиляди хора са ми дали своят вот доверието си, с цел да се изричам от тяхно име и да съставлявам "Сектор Г ". На тези, които недоволстват, пробват се да дават препоръки или нещо не им подхожда, ще им кажа да заповядат и да създадат и те нещо в името на обичания тим. Но отвън писането в обществените мрежи. Направете по този начин, че някой въобще да регистрира, че съществувате и тогава пишете, говорете и се изказвайте като последни инстанции. А до тогава с хората към мен ще продължим да действаме в името само и единствено на най-хубавия интерес както на ЦСКА, по този начин и на обединената алена общественост, написа фенът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР