Търсят се участници в Европейските младежки медийни дни, които ще

...
Търсят се участници в Европейските младежки медийни дни, които ще
Коментари Харесай

Търсят се участници в Европейските младежки медийни дни

Търсят се участници в Европейските юношески медийни дни, които ще се състоят сред 16 и 18 октомври 2018 година в Брюксел, оповестява представителството на Европейския парламент в София.

Събитието съставлява интерес за млади публицисти сред 18 и 30 години, които биха желали да отразяват работата на Европейския парламент.

Тазгодишното издание на Европейските юношески медийни дни е отдадено на идните избори за Европейски парламент през май 2019 година В три следващи дни 57 млади публицисти от Европейски Съюз ще вземат участие в работни срещи, политически полемики и на практика занимания в областта на медийното продуциране на тематика "Как да осведомяваме младите гласоподаватели за европейските избори ". Младите публицисти ще се срещнат както с евродепутати и известни публицисти, по този начин и с представители на обществено-политическата сфера в Белгия и медийни специалисти, получавайки скъп взор върху работата на Европейския парламент и интернационалните медии.

В практическата част на семинара всеки от участниците ще стане част от един от няколко разнообразни екипа, чиято работа ще приключи с съответен медиен артикул. Организатор на събитието е Европейската младежка преса (EYP) - мрежа от юношески медийни организации в Европа в партньорство с Европейския парламент. Кандидатите да вземат участие в това забавно събитие би трябвало да попълнят онлайн формуляр. Повече информация има на уеб страницата на EYP. Крайният период за кандидатстване е 31 август 2018 година, 23:59 ч (централноевропейско време).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР