Търсят нов главен архитект на община Чипровци, научи агенция BulNews.

...
Търсят нов главен архитект на община Чипровци, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Търсят нов главен архитект на Община Чипровци

Търсят нов основен проектант на община Чипровци, научи организация BulNews. Обявен е конкурс, а претендентите за влиятелната служба мо0гат да подават документи за присъединяване в подбора в период до 15 май.
Главният проектант реализира функционалности по управление, съгласуване и управление на дейностите по устройственото обмисляне, проектирането и строителството на територията на община Чипровци. Той издава административни актове, съгласно пълномощията си, утвърждава капиталови планове, издава визи за планиране, позволения за градеж, удостоверения за въвеждане в употреба, дава позволение за слагане на преместваеми обекти и рекламни и осведомителни детайли, мнения за поделяемост на урегулиран аграрен парцел, стимулирани наставления за разработване на планове за промени на проекти за регулация при правосъдна подялба на УПИ, удостоверения за толерантност и други. Изработва информации и мнения по сложени от съда и други инстанции въпроси.
За заемането на длъжността се изисква минимална степен на приключено обучение магистър по „ Архитектура, строителство и геодезия “, проектантска дееспособност и най-малко 3 години професионален опит. Мераклиите би трябвало да имат компютърни умения – Word, Excel и профилирани софтуерни стратегии и да познават нормативната уредба, обвързвана с активността. 
Конкурсът за заемане на длъжността „ Главен проектант ” на общината ще се организира на няколко стадия – асортимент по документи, тест и изявление. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР