Търся дъщеря си Стоянка Димитрова Димитрова (така се казваше). Родена

...
Търся дъщеря си Стоянка Димитрова Димитрова (така се казваше). Родена
Коментари Харесай

Майка от Бургас десетилетия таи надежда: Дъщеря ми е жива – откраднаха я

Търся щерка си Стоянка Димитрова Димитрова (така се казваше). Родена в Бургас на 13 04.1972 год. Сигурна съм, че е жива! Това написа българка от чужбина във Facebook, опитваща се да открие от дълго време изгубената си щерка. Информацията за случая е предоставена на групата „ Електроуреди импорт от Германия “ с апел тя да бъде споделяна, с цел да стигне до повече хора. Потребители с подготвеност споделят поста, въпреки че името на търсещата майка не се загатва.

Ето какво написа българката, която търси щерка си - близначка, която евентуално е открадната от родилното в Бургас и „ осиновена “. Жената разяснява, че фотографията, която е приложила в поста, споделен в обществената мрежа, е на другата й щерка - близначката на Стоянка.

„ Искам да открия щерка си си, само че не зная по какъв начин да постъпя? Аз не съм я оставила за осиновяване, а е открадната. Родих близначки-седмачета, с дребни килограми. Едната е родена 1 250 гр., другата 1 300 гр., с акуратност не мога да си спомня... В Родилното в Бургас ми споделиха, че едното дете е умряло. От Съвета ми дадоха обаче акт за раждане, а не смъртен акт, което ни наведе на мисълта, че детето ми е живо и продадено или откраднато. Търсим я от този момент, само че безрезултатно.

Водех дело за тази, която ми споделиха че е умряла. Акушерката сподели на делото, че съм направила аборт. След делото съм получавала и позвънявания, анонимни. Разбира се, че е жива, работела е като медсестра в болничното заведение в Бургас.

Преди 3 години като си вървях в България, вървях и до Съвета да желая смъртен акт. Не ми дадоха смъртен акт, а ми дадоха акт за раждане, който държа в ръцете си и е от 2013-а година, което за мен значи, че е жива.

Служителката, с която приказвах, ми сподели, че има нещо мрачно и нищо повече. Каза ми, че с нищо не може да ми помогне “.

Българката, която остава анонимна, добавя, че към този момент е на възраст и желае да открие дъщеря си.

„ Не желая нищо от нея, единствено да е жива и здрава и най-малко един път да я прегърна. Няма да и сътворявам проблеми. Съпругът ми към този момент не е сред живите. Бог да го елементарни!

Бих се радвала доста в случай че намеря информация за щерка ми! Моля Ви да ми помогнете като споделите фотосите с вярата да стигна до Нея. Благодаря на всеки, който ще го направи “.

Стотици са мненията под въпросния пост, които дават препоръки на дамата и споделят очакванията й да открие рожбата си.

Един от тях, този на Данаила Роева, обаче се откроява от останалите: „ Аз имах съученичка, родена на същата дата и умряла сестра близначка, със същите имена. Тя се споделяше Златина Димитрова, а умрялата и близначка Стоянка Димитрова “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР