Търсите правилния козметичен продукт за отстраняване на грима? Трябва ви

...
Търсите правилния козметичен продукт за отстраняване на грима? Трябва ви
Коментари Харесай

Как да си направим масло от жожоба за премахване на грим

Търсите верния козметичен артикул за премахване на грима? Трябва ви оня, които ще подхрани, почисти, освежи и ароматизира прелестно кожата ви? Време е да опитате с масло от жожоба! То има невероятни качества, а те ще създадат кожата ви още веднъж витална, сияйна и млада.

Масло от жожоба за кожа:

Това масло се употребява в необятна гама от артикули за грижа за кожата. То е богато на естествени свойства. Прави чудеса с кожата, в това число подхранва и хидратира, успокоява и така нататък То е най-хубавият избор за унищожаване на грим. Подходящо е за дами на друга възраст, с друг обществен живот и по разнообразни точки на света. Това масло е естествено, безвредно и не щипе, изключително когато се употребява за унищожаване на грим към очите.

Как да си създадем артикул масло от жожоба за унищожаване на грим:

Навярно сте виждали доста марки кремове и масла за премахване на грим, които в състава си имат масло от жожоба. Навяно сте виждали и етикетите им цени! Много са скъпи. Препаратът за разчистване на грим е главен артикул за грижа по кожата. Той би трябвало да се употребява всеки ден, което значи, че би трябвало да похарчите много пари за него. Така че за какво да не създадете свое козметично средство вкъщи? Изобщо не е мъчно и ще ви спести доста пари.

Съществуват доста предписания, които може да приложите за основаване на масло от жожоба. Ето няколко, които ще ви оказват помощ да извършите собствен личен артикул вкъщи:

Рецепта 1:

Тази рецепта изисква единствено две съставки и е супер лесна за подготвяне! Всичко, от което имате потребност, е:

Био масло от жожоба - 1 порция;

Розова вода - 1 порция.

Просто комбинирайте двете съставки в буркан и разклатете добре, преди да я употребявате сместа.

Тази рецепта е елементарна и двете съставки обезпечават невероятни резултати, върху кожата. Те ще запазят кожата ви и ще я създадат сияйна. По-добри са от всеки различен препарат за унищожаване на грим!

Рецепта 2:

Това е друга чудесна рецепта, която ще ви е от изгода и ще ви спести пари. Това е идеалното почистващо средство, изключително за унищожаване на грим към очите! Ще са ви нужни няколко съставки и те са:

Органично масло от жожоба;

Органично масло от сладостен бадем;

Масло от Витамин Е;

Стъклена бутилка 2 oz;

По същия метод, разбъркайте, преди приложимост.

Рецепта 3:

Рецептата за най-простото масло от жожоба за унищожаване на грим. Не е хипоалергичен, което го прави съвършен за унищожаване на грим от очите! Всичко от което се нуждаете е:

1 част органично масло от жожоба;

2 елементи вода.

Просто ги смесете дружно и съхранявайте в бутилка. Разклащайте добре всякога, когато ще го употребявате. Гримът ви ще се отмие бързо и елементарно, а очите ви няма да изгорят!

Както може да видите, приготвянето на средство за унищожаване на грим с масло от жожоба е много елементарно! Забравете за скъпите маркови артикули - използвайте естествени материали.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР