Търсите ли забавен и приключенски начин, с който детето да

...
Търсите ли забавен и приключенски начин, с който детето да
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 11 април

Търсите ли занимателен и авантюристичен метод, с който детето да прекара лятото си? Чудите ли се до какви нови прекарвания и благоприятни условия може да се допре вашето дете с лятно зелено учебно заведение “Варненче ”?

Доброволци от Варна, помагащи на украински бежанци в неравностойно състояние, получиха 12 хиляди лева санкция. Санкцията е наложена от Инспекцията по труда за административни нарушавания при назначението на 6-ма украинци, които да се грижат за хора с тежки увреждания.

Цената за кг живо тегло агнешко във фермите във Варненско е приблизително към 12 лв.. Това сподели инспекция на Moreto.net.

Спасителен транспортен съд „ Протео “ от състава на дивизион кораби със спомагателно предопределение, рейдови миночистач „ Евстати Винаров “ от състава на дивизион противоминни кораби, минен заградител „ Сириус ”, танкер бункеровчик „ Акин “ и противопожарен транспортен съд „ Ахелой ” от състава на отряд кораби със спомагателно предопределение организираха тактически учения на море.

В интервала на великденските празници (14 - 17 април) от всички музеи и музейни експозиции в системата на Регионалния исторически музей във Варна ще работят единствено два.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР