Търсите ли секс без обвързване? Някои го правят поради липса

...
Търсите ли секс без обвързване? Някои го правят поради липса
Коментари Харесай

Три вида секс без обвързване

Търсите ли секс без обвързване? Някои го вършат заради липса на време за сериозна връзка, а други, с цел да лекуват сърцето си от някоя остаряла рана. Каквото и да приказват психолозите, всеки търси любов и деликатност, било то единствено за една нощ. Случайните полови връзки постоянно са осъждани от обществото. Най-важното е да знаете ясно какво вършите и да осъзнавате, че такива връзки не са за цялостен живот, написа БГНЕС.

Има три типа секс без обвързване:

Случаен. Обикновено става като непредвиден свършек на вечерта. Жената желае, мъжът не отхвърля, а на сутринта споделя довиждане и се връща към естествения си живот. Случайният секс не е плануван авансово, твърдят феновете на този вид връзки.

Спонтанен, само че умишлен. Този тип необвързващ секс се разграничава от предходния по това, че тук дамата умишлено търси мъж за една нощ. Нощни клубове, заведения за хранене, обикаля всички обществени събития, където да откри удоволствието с чужд.

Съзнателен и за по-дълго време. Особеното при този тип необвързващ секс, е, че двамата сътрудници поддържат дълготрайна, само че единствено полова връзка. Партньорите са непрекъснати, само че не изискват един от различен честност. Такива двойки не вървят на кино или заведения за хранене, за тях е необходим единствено прекрасен секс и нищо повече.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР