Търсите ли най-новите тенденции в килимите? Ако е така, вие

...
Търсите ли най-новите тенденции в килимите? Ако е така, вие
Коментари Харесай

6 тенденции в килимите за впечатляващ дом

Търсите ли най-новите трендове в килимите? Ако е по този начин, вие сте на вярното място, защото сме събрали голям брой от най-новите визии, които вършат талази в света на интериорния дизайн.

Килимите са елементарен метод да внесете топлота и мекост в твърдите подове, само че също по този начин са страховит метод да добавите цвят, текстура и да изразите персоналния си жанр.

Предлага се в ослепителна гама от материали, тъкани, цветове и шарки, има килим, който да задоволи всеки усет, от универсални, неутрални килими, които да употребявате като основа за многопластова скица, до килими с живи функционалности, които се удвояват като произведение на изкуството.Независимо дали търсите килим за всекидневна, килим за спалня или просто желаете малко ентусиазъм за най-новите трендове в интериорния дизайн, прочетете, с цел да разберете какви цветове, материали и способи за излагане на килими са известни измежду интериорните дизайнери сега.

 

6 трендове в килимите за впечатляващ дом

1. Естествени нишки

 килимите 6 трендове в килимите за впечатляващ дом фотография: pinterest

Със незабавната нужда да понижим въздействието си върху околната среда, доста притежатели от ден на ден избират устойчиви, естествени материали. Изработени от растителни нишки, материали като юта, сизал, кокосови нишки и морска трева са както биоразградими, по този начин и възобновими, също така оферират красива гама от тонове и текстури, които внасят прелестно органично чувство в интериора. Благодарение на техния състав и устойчивост на плоска тъкан, килимите, направени от тези материали, работят добре в натоварени зони с доста хора, като кухни и всекидневни. По-горе, килим от юта за столова внася съществена текстура в неутралната, рустикална скица.

2. Геометрични килими

 килимите 6 трендове в килимите за впечатляващ дом фотография: pinterest

В момента виждаме геометрични килими на всички места и е елементарно да разберем за какво, защото те са отлично гъвкави. Малките карета са страхотни за внасяне на лесни за живеене цветове и шарки, до момента в който по-мащабните нереални дизайни като този вършат чудесна фокусна точка.Геометричният дизайн, употребен върху килимите, сигурно не е нова идея, този сезон виждаме доста повторения на широкомащабни географски шарки в смели, само че по-земни тонове. По отношение на трендовете, купувачите наподобява търсят цвят, само че с нежно мигане към природата.

3. Цветни килими

 килимите 6 трендове в килимите за впечатляващ дом фотография: pinterest

Изтъкани от вълна от номадски племена в разнообразни страни, в това число Турция, Иран, Афганистан и Туркменистан, обичайните килими са обичани поради живите си цветове и геометрични шарки. Килимите са чудесна фокусна точка в неутрална стая, само че защото обгръщат голям набор от тонове, те също биха допълнили многообразие от декоративни палитри.

4. Берберски килими

На пазар, кондензиран с всеобщо създадени дизайни, доста притежатели на жилища се обръщат към ръчно направени килими, с цел да внесат неповторим темперамент в домовете си. Изработени по обичайни техники от берберските номадски племена в Мароко, достоверните берберски килими са изцяло неповторими. Въпреки че няма две идентични, приликите могат да бъдат проследени в дизайните на всяко племе, като дизайните, които се характеризират с разхлабени геометрични шарки, рошава комбинация с дълбоки коси и неутрални тонове.

Привлекателността на текстила се крие в тяхната история. Техниките и моделите се предават от майка на щерка и моделите се разграничават сред другите племена и подплемена. Това е неразделна част от структурата и дизайна на килима и не е нещо, което може просто да се добави посредством повърхностно прекопирване, както се случва с толкоз доста фалшификати на килимите.

5. Антични килими

 килимите 6 трендове в килимите за впечатляващ дом фотография: pinterest

Показвайки изтънчено ръчно майсторство и постоянно ненадминато по качество, античните килими са трайно известни измежду интериорните дизайнери и притежателите на жилища, търсещи обичайни хрумвания за декориране, само че те могат да работят отлично и в модерни условия.

Поради красивите им цветове на килимите те са много постоянно желани измежду хората.

6.Неутрални 

Декорирането с неутрални цветове е в наклонност сега, само че хубостта им е, че в никакъв случай не излизат от мода. Изборът на безпристрастен килим прави универсална основа за една стая, защото може да работи с толкоз доста разнообразни визии – наслоете го с тънък набор от топли неутрални цветове за успокоителен, изтънчен външен тип или го използвайте като празно платно за наслагване на по-ярки цветове и модели. Килимите са неповторими за всеки дом.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР