Търсите ли начини да подобрите корпоративния си уебсайт? Искате ли

...
Търсите ли начини да подобрите корпоративния си уебсайт? Искате ли
Коментари Харесай

12 стъпки към новите потребители

Търсите ли способи да подобрите корпоративния си уеб страница? Искате ли да създавате ужасно наличие, което оказва помощ на евентуалните консуматори да схванат, че съществувате? Екипът на организацията за цифров маркетинг THAT споделя своите 12 стъпки по какъв начин да го постигнете, представен от Social Media Today.

1. Разберете проблемите, които продуктът/услугата ви позволява

Каква добавена стойност давате на потребителя? Бъдете характерни и завладяващи.

2. Определете кой има изгода

Създайте персони, основани на допирните точки измежду съществуващите ви консуматори или тези на директните ви съперници.

3. Опознайте конкуренцията си

Как можете да се откроите? С какво продуктите/услугите ви са неповторими и/или по-добри?

4. Таргетирайте всяка личност

Обяснете по какъв начин продуктът/услугата ви облекчава характерните болки на всяка личност. Бъдете съпричастни. Установете какво стимулира всяка личност да предприеме деяние.

5. Следвайте пътя към покупката

Създайте наличие, с което да таргетирате всяка личност във всяка стъпка от пътя към реализирането на покупката. Преведете евентуалните консуматори през фунията на продажбите от информираността през обмислянето, решението и превръщането им в посланици на марката.

6. Проучете основните думи

Уверете се, че сте взели поради човешките фактори като съответността и изгодата, както и размера на търсенията и трудностите в процеса на изследване на основните ви думи.

7. Включете общественото доказателство

Ревюта, мнения, награди и документи дават достоверност.

8. Предизвикайте посетителите да работят

Проста насочваща фраза от сорта на „ Абонирай се в този момент “ инструктира посетителите на уеб страницата какво да създадат, изяснявайки пътя на покупката.

9. Проверете за граматични неточности

Според изследване правописните неточности оказват отрицателно въздействие върху представянето на уеб страницата и понижават престоя в него с към 8%.

10. Форматирайте

Прилагайте SEO техники и обръщайте внимание на основните думи, само че не забравяйте за кой в действителност вършиме наличието си, а точно за хората. Имплементирайте подобаващи формати.

11. Визуални детайли

Хората са образно насочени по природа. С други думи, в случай че се фокусирате само върху текста, няма да извършите никаква услуга на уеб страницата и бизнеса си. Видеата могат доста да усилят времето, прекарано в уеб страницата, а потреблението на инфографики може да удвои трафика.

12. Бъдете съответстващи

Съдържанието ви би трябвало да следва избрана линия, с цел да сте сигурни, че платформата ви продължава да дава отговор на упованията на таргет аудиторията ви.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР