Търсите ли начин как винаги да сте на върха и

...
Търсите ли начин как винаги да сте на върха и
Коментари Харесай

5 технологии, в които да инвестираме през 2020


Търсите ли метод по какъв начин постоянно да сте на върха и да инвестирате в най-новите технологии и достижения на промишлеността?

Ако отговорът е да, тази ранглиста на топ 5-те зараждащи се технологии, които занапред са в разцвета си и са задоволително обещаващи, с цел да генерират конкурентно преимущество на фирмите, които влагат в тях през идващите от шест до 10 години, несъмнено е за вас.

Погледът към бъдещето на Технологиите и предвиждането на опциите прави тази епоха на нововъведенията по-вълнуваща.

Не беше доста от дълго време, когато софтуера влезе за първи път в класациите по най-рентабилен и атрактивен за вложение бранш, а в този момент напредъкът, който всички компании в промишлеността реализираха към този момент има готовността да разклати настоящето положение на бизнеса.

Всяка от тези нововъзникващи и разрастващите се технологии, и даже бихме ги нарекли известни технологии, претърпява развиването си с разнообразни темпове.

Изкуственият разсъдък, гласовите технологии, машинното образование и така нататък обаче съществуват от много години. Но бързият им напредък покачва капацитета на нововъведенията и постоянно прави по този начин, че да бъдат на челни позиция в класациите за най-атрактивни за вложение браншове.

Докато доста открития към някои към този момент съществуващи технологии, към този момент заемат централно място, дано проучим кои са нововъзникващите и разрастващите се технологии, в които си коства да инвестирате в идната 2020 година, в случай че желаете бизнесът ви да процъфти.
Интернет на нещата (Internet of Things)


Интернетът на нещата е една от най-завладяващите технологии напоследък и към момента продължава да заема челно място в сходен жанр ранглисти.

В момента в света има съвсем 9 милиарда устройства, свързани с Интернет и би било безразсъдно да чакаме той брой да нарасне до големите 20 милиарда единствено в идната една година.

Тази идея е доста значима за нововъведенията и интелигентния дом. Освен това дава опцията устройства като домашните асистенти на софтуерните колоси – Alexa и Гугъл Home да действат и да работят за нас.

През 2020 година интернет на нещата ще вкара още повече функционалност и надзор за всички, с цел да разреши интеграцията на разнообразни равнища и аспекти на интелигентния дом.

Използването му ще се усили доста в бъдеще, защото съвсем всички устройства към нас, било даже най-елементарните и битовите, ще бъдат умни.

Известни компании като Apple и Samsung също оферират своите артикули с сходни технологии, с цел да основат конкуренция на пазара за Alexa и Гугъл Home.

Bixby Technology на Samsung и Homepad на Apple са подготвени да започват през идващите няколко години.

Ако сте свързани по един или различен метод с тази промишленост, то тогава можете да се замислите за напредъка на изкуствения разсъдък.
Изкуствен Интелект и разбор на данни


Изкуственият разсъдък (Al) несъмнено не е нов термин, само че всеки лист на разрастващите се технологии сега би бил повърхностен без него.

Al се отнася до компютрите, които имат опция да обработват информация или да правят задания наподобявайки човешката активност.

Неговата точност и преимущества го направиха толкоз известен измежду организациите, че съвсем всяка институция в Съединени американски щати към този момент употребява тази технология под една или друга форма.

Наличието на големи масиви от данни, които се потребността от обработка, в действителност оказва помощ на ИИ да се развива с бързи обороти и неговия логаритъм в бъдеще ще среща доста и обилни достижения.

Към момента, множеството сфери на активност, в които се вкарва изкуствен интелект могат да работят, когато той е намесен и с човешки чиновници. Но скоро ще доближи еволюционно равнище, в което машините ще могат да поемат всички човешки задания.
Много реномирани марки като Amazon, Гугъл и Microsoft са вложили съществено в запаси за включване и разпространение на опциите на изкуствения разсъдък.
Със своя блян да даде безпроблемно прекарване на своите клиенти, Amazon показа високотехнологичния магазин за артикули на дребно (предимно хранителни стоки) Amazon Go, в който няма нито един физически чиновник или касиер – всичко се реализира на правилата на самообслужването и е задвижвано от системи с изкуствен интелект. Виждате ли? Бъдещето не е чак толкоз надалеч.

Марката също неотдавна разгласи своя проект да отвори 3000 магазина Amazon Go на разнообразни места на територията на Съединени американски щати до 2021 година

Така че в последна сметка можем да предположим, че Al ще бъде във всички аспекти на нашия живот до 2020 година, без значение дали става въпрос за извършването на покупки, бизнеса, превоза, банковото дело, опазването на здравето или други браншове от активността ни.
5G съгласуваност
5G е една от най-чаканите технологии в последните няколко години. Без подозрение, петото потомство мобилни мрежи ще стане движеща мощ за растежа на бързите технологии.

5G има толкоз доста прерогативи, в това число и доста по-бърза скорост на интернет връзката, по-ниска инертност, по-голям потенциал, по-малко претоварвания и сривове и още доста други.

Тези технология е подготвена да започва доникъде на идната година и несъмнено ще има безчет доста реализации.

Най-големите международни телекомуникационни компании като Qualcomm, Huawei, AT & T, Verizon и Nokia се грижат да поддържат темпото на внедряването на 5G технологията.

Производителите също са подготвени да излязат с повече 5G смарт телефони.

В допълнение към това, WiFi 6, идващият стандарт безжична интернет връзка WiFi също е в етап на създаване и скоро ще бъде пуснат на пазара. И двете технологии ще подобрят фрапантно безжичните връзки и ще ускорят развиването на бизнеса.

Не е ясно даже дали в бъдеще изобщо ще има потребност от кабели и проводници.
Гласови технологии


Предишните разработки в региона на гласовите технологии бяха невероятни. Големи крачки към този момент се случват с Алекса и Сири. Но въпреки всичко, човешките упования са отпаднали, когато става въпрос за полезността на тези устройства в всекидневието.

Гласът е нещо, което не може да бъде елементарно преведено в цифрова технология. Това е среда, която има наклонност да бъде свободно течаща и органичн   а.

Тъй като стратегиите за изкуствен интелект и компютърно образование се усилват, софтуерът за основаване на глас също ескалира към по-царство, паралелно с индивида.

Скоро гласовите команди и умните устройства към нас ще се окажат още по-полезни в ежедневния ни живот.

Невро-лингвистичното програмиране (NLP) е един изтъкнат аспект на гласовата технология, който ще разреши на системите и компютрите да схванат по-добре същинската същина на гласа.

Този нов език за програмиране ще донесе повече схващане на компютрите за човешкия звук, каламбури, жлъч и още по-дълбоки улики като двойни смисли.

Заедно с машинното образование, изкуствения разсъдък и обработката на езици опциите са неограничени.
Дигитални еко системи

Дигиталната еко система е нова лъскава фраза в бизнес бранша. Въпреки че от предишното познаваме някои екосистеми, цифровите еко системи за нещо в действителност ново за промишлеността.

Те се интегрират с най-съвременните цифрови технологии, с цел да обезпечат на предприятията по-надеждна връзка с техните търговски сътрудници и клиенти.

Цифровите еко системи стават все по-дигитализирани и децентрализирани, с което се цели оптималното понижаване на въздействието на бизнеса върху еко системата. Скоро това ще даде опция на потребителите да имат надзор върху своите данни, намалявайки силата на интернет колосите и международните софтуерни компании.

Тази гражданска война към този момент е почнала от офисите и скоро ще поеме и по домовете, с цел да направи рутинните задания по-продуктивни посредством нови граници и огромни скокове.

Някои от образците за цифровите софтуерни еко системи са синтетичните системи за обработка на данни, DigitalOps и децентрализираните интернет мрежи.
2020 година дава обещание да бъде вълнуваща
Темпът на нововъведения в технологиите основава обилни благоприятни условия за всяка организация да пораства и да даде най-хубавото обслужване в идеалния миг.

Затова е жизненоважно от време на време да бъдете крачка напред и да помислите за новите технологии за вашия бизнес, които могат да създадат вашето бъдеще ярко.

Има доста очарователни Техники, които да чакаме с неспокойствие през 2020 година, само че тези пет технологии сигурно са тези, които могат да ви обезпечат безкрайни изгоди в дълготраен проект.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР