Търсите комфорт, уют и спокойствие на минути от Морската градина

...
Търсите комфорт, уют и спокойствие на минути от Морската градина
Коментари Харесай

ИНФИНИТИ ГРИЙН – кътче лукс на метри от морския бряг

Търсите комфорт, уют и успокоение на минути от Морската градина и морето? Желаете модернистична визия и красива архитектура в композиция с класни материали, ниски енергийни разноски и огромна резистентност във времето? Всичко това е първокласната мултифункционална постройка в един от най-елитните квартали във Варна – ж.к. Чайка. Изящната постройка е същинско украшение за ценителите на лукса и комфорта, единствено на метри от плажа.

Проектът е на добре познатите вложители в строителството – и „ Интерком Груп “ ООД.

Локацията е едно от главните преимущества, открояващо ИНФИНИТИ ГРИЙН като неповторима витална среда измежду градската атмосфера. Ж.К. Чайка е прочут с богата зеленина, комфортни връзки и комфорт на обитаване. В квартала има голям брой детски градини, ясли, съществени и междинни учебни заведения. Местоположението на постройката е на основна позиция в квартала, на пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и наоколо до центъра на града.

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предопределение, състои се от жилища, независими обекти за креативна и проектантска активност и търговски площи. На първия етаж е разположен огромен магазин за хранителни артикули. Обектите оферират многообразие като повърхност и систематизиране и дават отговор на другите желания на клиентите. Общият им брой е 173, като от тях 77 са двустайни, 93 – тристайни и 3 – четиристайни.

Жилищните и нежилищни обекти в постройката са извънредно удобни и с ниски енергийни разноски. Големите дневни, спалните с оптимална повърхност, достатъчния брой мокри и обслужващи пространства и терасите с френски прозорци основават чувство за лукс. За сигурността на новодомците е планувано пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Освен светлината и простора, огромно преимущество на постройката е и ревюто. ИНФИНИТИ ГРИЙН, за разлика от постройките наоколо, е разположена по този начин, че всички обекти са с удобно ревю и са оптимално отворени към морето, околната зеленина и градската гледка.

Проектите на „ Явор “ АД се отличават с емблематична визия, оптималната функционалност на разпределенията, новаторски технологии, материали най-голям клас и точно осъществяване на строителството.

Фасадата ще бъде окачена, вентилируема, облицована с три типа натурален камък – травертин, зелен мрамор и сив гранит. Освен внушителна и стилна визия каменните фасади имат отлична издръжливост и висока устойчивост. Този вид фасада се отличава с оптималната топлоизолация и паропропускливост, нараснала хидро- и шумоизолация на жилищата и допустимо най-дълъг живот.

Тухлите, които ще се употребяват за строителството на постройката са керамични енергийни блокове с отвесни кухини - EB 25 ACOUSTIC на Сръбския производител IGM „ Mladost “. Те са с отлични характерности за шумоизолация, здравина на напън, топлопроводимост и отбрана от трептения. Техните характерности изпреварват изделията от същия клас на най-реномираните компании - производители на тухли в международен мащаб.

Заложена е алуминиева дограма на водещия Европейски производител Reynaers Aluminium - Reynaers MasterLine 8 HI. Тази дограма има отлични индикатори във връзка с топлоизолация, въздухо- и водонепропускливост и противозломна отбрана. Това ново потомство новаторски прозоречни решения отразява най-съвременните архитектурни трендове към увеличение на дневната светлина, като в това време предлага оптимални равнища на шумо- и топлоизолация.

В основите на постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН са вложени внушително количество материали, техника и запас. Положени са хидроизолация и подложен бетон на основите. Армировката, употребена за фундамента е 260 тона, бетона – 7000 тона. За изкопа е употребен специфичен торкрет бетон, построени са 195 броя стоманобетонни водачи с диаметър 60 сантиметра и е инсталирана железна сплотяваща греда на две равнища с тегло над 17 тона. По този метод е обезпечена дълговечността и надеждността на постройката. Строителните действия напредват бързо. В момента се работи по отвесните носещи детайли, включващи колони, стени и шайби на равнище -2.

Информация за постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН и други планове на „ Явор “ АД може да получите в офиса на компанията в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР