Търсим реалистичен и работещ вариант за системата на здравеопазването. Това

...
Търсим реалистичен и работещ вариант за системата на здравеопазването. Това
Коментари Харесай

Нинова: И застрахователите не приемат здравната реформа на ГЕРБ

Търсим реален и работещ вид за системата на опазването на здравето. Това е декларирала ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция след среща с Асоциацията на българските застрахователи, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
Това е била и повода за срещата със застрахователите.

"Застрахователите правят оценка сегашната система като неработеща и нуждаеща се от незабавни промени. Това, което предлага държавното управление, за тях е невероятно за осъществяване и е недопустимо ", е споделила още Нинова.
Застрахователите са сложили десетки въпроси.

"Представителите на Асоциацията изненадващо ни поддържаха за по-сериозна роля на страната в бранша ", е показала Нинова.

Те са споделили, че е невероятно с тази планувана наложителна здравна застраховка, в размер на 12 лева, да покрият рисковете, което се чака от тях и че те не поддържат такова предложение. На срещата са разисквани предложенията на Българска социалистическа партия за опазването на здравето във "Визия за България " и двете страни имат съвпадане по някои от тях. Нинова е декларирала, че е учудена от обстоятелството, че държавното управление потегля да прави промяна в здравния бранш, без въобще да я разиска с организациите, които тя ще засегне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР