”Търсим прозрачност и яснота. Не ни притеснява почти нищо, но

...
”Търсим прозрачност и яснота. Не ни притеснява почти нищо, но
Коментари Харесай

Полковник и депутат от ГЕРБ с горещ анализ за изтребителите!

”Търсим бистрота и изясненост. Не ни тормози съвсем нищо, само че нещата се случиха прекомерно бързо. Комисията за покупка на самолетите, в случай че бъде утвърдена на следващия ден, ще работи към 2 месеца. Важно е да се чуе от всички по какъв начин ще бъдат изразходвани парите на данъкоплатците”.

Това сподели полк. Владимир Тошев, народен представител от ГЕРБ, в предаването ”Денят на живо” по Канал 3.

”Една огромна част от нещата няма да бъдат показани, тъй като са секретни, само че тези, които не са, ще бъдат показани”, посочи той.

”Притеснява ни, че когато резултатите от изборите бяха ясни, за една седмица се взе решение на Министерски съвет. Не може да се вземе решение без да бъде разисквано с двете най-големи празненство – ГЕРБ и БСП4, сподели още полк. Тошев.

”Името Радев се наслагва в процедурата за избиране на самолетите, като шеф на Висш съдебен съвет и президент. Има и няколко неща, които са смущаващи”, съобщи той.

Португалските F16 са декласирани и не е ясно за какво. Мен като боен ми нервира слуха, че президентът Радев употребява думата ”смачкана военна експертиза”, военните няма да смачкат експертизата. В сегашната военна комисия има доста военни, никой не оспорва военната експертиза. Решението е геополитическо”, безапелационен бе полковникът.

”Виновен не може да бъде президентът Радев”, счита още полк. Владимир Тошев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР