Търсим подкрепа от гражданите по линия на противодействие на корупцията,

...
Търсим подкрепа от гражданите по линия на противодействие на корупцията,
Коментари Харесай

МВР иска гражданите да сигнализират за случаи на корупция

Търсим поддръжка от жителите по линия на противопоставяне на корупцията, тъй като считаме, че противодействието на това събитие не може да бъде отчасти в избран бранш, а би трябвало да търсим обща социална поддръжка на цялото общество. Това съобщи шефът на дирекция " Вътрешна сигурност " към Министерство на вътрешните работи старши комисар Румен Ганев на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ".

" Вътрешна сигурност " и " Вътрешен надзор " в Министерство на вътрешните работи имат дългогодишно съдействие. В рамките на районна самодейност, наречена " Нерсизо " от началото на 2015 година сред с лужбите на петте служби на балкански страни - Румъния, Сърбия, Северна Македония, България и Гърция по линия на противопоставяне на корупцията в Министерство на вътрешните работи . Мрежата е неповторима, тъй като на никое място другаде в Европа няма сходен вид съдействие.

" Действието й е първо в оперативно съдействие - имаме 24-часова онлайн връзка . Мрежата дава добър резултат последните 20 година, имат много взаимни реализации ", сподели Ганев.

Неговият македонски посочи мотото на самодейността: " Остани чист, кажи " Не " на корупцията. В самодейността вземат участие и студенти от Скопие .

Като вид за противопоставяне на корупцията старши комисар Румен Ганев посочи ограничение на директния контакт с преминаващите и митничарите и да се вкарат модерни способи за наблюдаване и за стимулиране. Наказанията си остават , добави шефът на " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР