Търсим го всяка вечер, не може да го оставим. Тате,

...
Търсим го всяка вечер, не може да го оставим. Тате,
Коментари Харесай

Мъка! Петя търси баща си вече пети месец

 " Търсим го всяка вечер, не може да го оставим. Тате, върни се! Обичам те! Не си представям живота без теб! "

Тази изповед направи със сълзи на очи пред " България Днес " 17-годишната Петя от Пловдив. Момичето не е виждало татко си Марин Събев от пет месеца. Петя й фамилията й се поболяват от тъга, лутайки се всяка вечер в огромния град с вяра да зърнат близкия си и да го приберат вкъщи.

Денят, в който пловдивчанката и 10-годишният й брат виждат татко си за последно, е 3 април. Мъжът облича дебелото си яке и със сълзи на очи излиза от вкъщи си. Повече не се прибира. Когато схваща, че мъжа й го няма, жена му Станислава подава сигнал в полицията и Марин е разгласен за национално търсене.

" Той самичък го е планувал. Най-вероятно счита, че е в тежест на фамилията и по тази причина си е тръгнал ", добавя обезпокоената тийнейджърка.

Преди няколко години Марин претърпява мощен стрес на работното си място. 47-годишният мъж работи като данъчен контрольор в Национална агенция за приходите. След спор напуща и от този момент животът му се срутва. Бащата на две деца отключва психологично заболяване. Понякога то се показва и в подаването на доста тъжби против разнообразни хора.

" В главата му може да се върти, че някой го заплашва и е напуснал дома, с цел да ни защищити. Възможно е някой в действителност да му има зъб поради жалбите. Може да си мисли, че го прави преднамерено, тъй като е свадлив, а това не е по този начин. Баща ми е доста добър човек. Не би навредил на никого ", добавя обезверената щерка.

Наскоро Петя научава, че родителят й е видян да се мотае по улиците на Пловдив. Близки до фамилията другари го засичат инцидентно, само че не знаят за драмата на Събеви. От високия 1,90 м. наедрял мъж не е останало съвсем нищо. Отслабнал и брадясал, по този начин го разказват хората, които инцидентно са го срещнали.

Петя и фамилията й молят, в случай че някой има информация за Марин, да се обади в най-близкото РПУ или да се свърже с Петя на тел. 0884 407 061.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР