Търсим го още. Това каза пред журналисти кандидатът за премиер

...
Търсим го още. Това каза пред журналисти кандидатът за премиер
Коментари Харесай

Пламен Николов: Все още ИТН няма вариант за правосъден министър, търсим го

" Търсим го още ". Това сподели пред публицисти претендентът за министър председател на " ИТН " Пламен Николов на въпрос дали са намерили нов министър на правораздаването, откакто през днешния ден стана ясно, че препоръчаният претендент за поста Момчил Иванов се отказал по персонални аргументи.

Николов съобщи, че към този момент няма да има други промени по проектокабинета.

На въпрос в случай че се потвърди --> на оферти министър на вътрешните работи Петър Илиев, Пламен Николов сподели: " в случай че " е доста прекрасен предполагаем израз ".

По думите му към момента няма вид за правосъден министър. Той разяснява, че отдръпването на Иванов се дължи и на медиите. " Човекът реши, че подобен вид гласност не му е нужна. Той е доста добър експерт. Твърденията, които се популяризират не са доказуеми. Ние вземаме решенията на консенсусен принцип. Нали желаете смяна. Нищо при нас еднолично не се взема решение, само че аз също ще сподели своята дума, тъй като ние ще работим дружно. ", сподели Николов.

" Ще го търсим на всички места, където е належащо, с цел да свърши работата, която би трябвало да се свърши ", съобщи още той.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/805652743455662
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР