Търси се готвач за Антарктида Търси се готвач за Антарктида.

...
Търси се готвач за Антарктида Търси се готвач за Антарктида.
Коментари Харесай

Вълнуващо и незабравимо: Търси се готвач за Антарктида

Търси се готвач за Антарктида Търси се готвач за Антарктида . Българските полярници оповестиха конкурс за вакантното място , като срокът за кандидатстване е доникъде на октомври.

Интересът към позицията е огромен. За седмица са постъпили над 15 кандидатури. Подходящият претендент би трябвало да умее с стеснен набор артикули да подготвя разнообразно меню за групи от най-малко 10 до най-много 25 индивида. Готви се в характерни условия с елементарна домашна готварска печка.
 

Българският антарктически институт афишира конкурс за готвач на Българската полярна база „ Св. Климент Охридски ” на остров Ливингстън за идващия астрален сезон, който ще е от 15 ноември т.г. до 1 април 2019 година Кандидатите би трябвало да потвърдят пред журито, че ще се оправят и полярниците от 27-ата ни експедиция до Южния полюс няма да останат гладни , изясни геологът Никола Петков, готвил за 16 полярни експедиции до момента. 
 
За да спечелите мястото, би трябвало да умеете да месите самун, да точите кори за баница, само че освен това.
 

Одобреният претендент за готвач на Антарктида ще получава заплащане, а също и командировъчни, сподели Никола Петков, само че не посочи в какъв размер ще са. Със сигурност обаче прекарването ще е вълнуващо и незабравимо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР