Търсейки подкрепата на повече граждани, организаторите на антиправителствения протест в

...
Търсейки подкрепата на повече граждани, организаторите на антиправителствения протест в
Коментари Харесай

Антиправителствени протести и в други градове, всички искат едно - оставка на кабинета

Търсейки поддръжката на повече жители, уредниците на антиправителствения митинг в Русе избраха едно от най-натоварените кръстовища - това сред кварталите “Дружба ” и “Чародейка ”. Протестиращите оцениха като недопустимо предлагането за оставка на премиера и оставане на държавното управление. Благодарение на съвършената организация по защита на събитието от чиновниците на Охранителна и Пътна полиция не се стигна до произшествия или напрежение сред водачи и митинг иращи.

Протестиращи в Ямбол за 25-а поредна вечер се събраха пред постройката на общината с гледище за оставака на държавното управление и основния прокурор. Протестиращите разясниха опцията министър председателят да се отдръпна, само че да остане държавното управление и Народното събрание:

" Не е допустимо! Това са единствено неистини, нелепости, да си подава оставката! Ние не вярвяме! "

Протестът ще приключи с ществие по улиците „ Георги Раковски ” и „ Търговска ”.

Междувременно шести ден остава блокиран пътят от Стара Загора за Хасково и автомагистрала „ Тракия “. Протестиращите остават на палатки в региона на летището. Те упорстват за оставки на държавното управление и основния прокурор, както и да бъдат пропуснати за автошествие през детелината на автомагистрала „ Тракия “. Те са безапелационни, че ще останат до момента в който настояванията им не бъдат изпълнени.

Днес хората от палатковия лагер разясниха, че не биха приели и разновидности за рокади в настоящето ръководство, в това число и за експертно държавно управление без Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР