Търсейки подходящият за нас мъж, имаме дълъг списък от критерии,

...
Търсейки подходящият за нас мъж, имаме дълъг списък от критерии,
Коментари Харесай

Тези три неща карат мъжете да се влюбят незабавно

Търсейки подобаващият за нас мъж, имаме дълъг лист от критерии, които желаеме бъдещият ни сътрудник да покрива. Да бъде занимателен, да наподобява добре, да е упорит, сантиментален и така нататък Съвкупност от качества, които ни карат да се влюбим. Но през целия този път, който изминаваме, ни вълнува какво може да накара един мъж да се влюби. Вижте три неща, на които мъжете държат.

Партньорка, която да е блага, даже когато бъркат
Повечето мъже биха ви споделили, че интонирането е доста значимо в диалог с половинката, даже в тези моменти, в които партньорката им ги моли да се включват с помощ в домакинската работа. Както дамите, по този начин и мъжете се нуждаят от партньорка, която да бъде търпелива с тях, от време на време повече, в сравнение с може да бъде една жена. Милото отношение, положителната дума, усмивката, са нещо доста значимо за господата, изключително в сложни за тях моменти. Да имаш обичан човек, който те поддържа, даже когато си позволил неточност, е нещо, което е извънредно скъпо за мъжете в една връзка.

Подкрепяща партньорка
В продължение на предните редове, поддръжката за мъжете в техните инициативи е друго, от което те се нуждаят в една връзка. Увереността на един мъж, че ще успее, се покачва доста, когато знае, че обичаната му е с него. Разбира се, това не значи, че не трябва да споделяте своето мнение по отношение на рисковете на начинанието. Изразяването на вашето мнение, също е част от поддръжката. Приказката, че зад един съумял мъж стои постоянно една мощна жена, не е инцидентна. И още веднъж това не значи да пренебрегвате личните си цели. Просто не забравяйте да окуражавате и обичания си мъж.

Покажете интерес
В началото на взаимоотношенията, желаеме да разберем повече за другия, по тази причина питаме за неговите занимания, занимания, работа, триумфи, по какъв начин са минали почивните му дни, празниците и така нататък Опитваме се да намерим допирни точки. Нещо, което може да накара един мъж да се влюби е чувството, че е забавен. Въпросите, които ще му задавате, нещата, за които ще се сещате, че ви е споделил, ще са индикатор, че не сте лекомислен слушател. Това от своя страна ще увеличи и неговото любознание към вас. Така ще откривате от ден на ден допирни точки, а разликите ще ви се сторят още по-привличащи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР