„Търсенето на щастие е взело повече жертви, отколкото можете да

...
„Търсенето на щастие е взело повече жертви, отколкото можете да
Коментари Харесай

Започнаха снимките на най-новия български филм "Доза Щастие"

„ Търсенето на благополучие е взело повече жертви, в сравнение с можете да си визиите. “ – по този начин звучи една от първите подиуми в първия снимачен ден на „ Доза Щастие “.

Дебютният за Яна Титова пълнометражен филм се чака да излезе по екраните в страната в края на 2019-а година, само че още с анонса си провокира неспокойствие, освен поради невероятния актьорски състав, отзовал се на поканата на Яна и NO BLINK Studios, само че и поради идеята – “Искаме да създадем хубав и въодушевяващ филм, кадърен да съобщи обръщение на вяра, че избавление има. Но и в това време да осведомяваме, и родителите, и подрастващите, за последствията от пристрастяването към другите зависимости. ", декларира режисьорът на кино лентата.



Действието се развива през 90-те години, когато опиатите стартират да стават необятно налични в България, а историята показва борбата на Весела със зависимостта в продължение на осем години. Под въздействието на своя ухажор и благодарение на някогашния си брачен партньор, основната героиня най-после намира сили в щерка си. В двамата мъже ще се превъплътят надарените артисти Димитър Николов, прочут от „ Безкрайната градина “ и „ Христо “, и Александър Алексиев, обичан на публиката от „ Възвишение “ и „ Откраднат живот “. Интересен факт е, че главната роля е поверена на актрисата Валентина Каролева, която е приключила актьорско майсторство в Лондон и в действителност е щерка на Весела Тотева в действителния живот.



Зад камерата застава един от най-хубавите и опитни оператори в България, Мартин Балкански, снимал редица български и интернационалните продукции като основен или помощник оператор, измежду които „ Откраднат живот “. „ Тилт “, „ Кецове “. Сценарият е дело на Яна Титова.
Очаква се фотосите да продължат до края на пролетта, а приключеният филм да се появи по родните киносалони през зимата на 2019 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР