„Търсенето на щастие е взело повече жертви, отколкото можете да

...
„Търсенето на щастие е взело повече жертви, отколкото можете да
Коментари Харесай

Филмът „Доза щастие” за битката да намериш себе си

„ Търсенето на благополучие е взело повече жертви, в сравнение с можете да си представите” – по този начин звучи една от първите подиуми във кино лентата по автентичен случай „ Доза щастие”. Очаква се той да излезе на огромен екран в края на 2019 година

Той споделя невероятната и изцяло същинска история на Весела Тотева – момиче, което търси щастието, само че намира пъкъла. И минава през него.

Актрисата и режисьор Яна Титова описа, че знае историята на Весела още отпреди около щерка ѝ, само че съумява да се болести от откровеността й, когато прочита нейната книга. „ Много ме впечатли по какъв начин тя без никакъв срам споделя за това, през което е предходна, и какъв брой пъстър, даже и в тъмни краски, е бил животът ѝ”, сподели Яна Титова.
„ Доза благополучие ” - роман за свободата след боязън, който унищожава всичко велико у индивида Най-новият български филм е по автентичен случай и споделя невероятната и изцяло същинска история на Весела Тотева
Яна и Валентина Каролева, която е основната героиня и щерка на авторката на книгата, по която е изработен филмът, са приятелки. Още при запознаването им Валя ѝ споделя историята на майка си, като споделя, че фантазията ѝ е да я изиграе във филм за живота ѝ.

Валя разкри, че в началото изпитала огромна еуфория от това, че ще изиграе основната роля във кино лентата, само че по-късно всички подозрения, че няма да се оправи, я връхлитат. Не може да удря хора или да ги блъска, до момента в който играе, посочи Яна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР