Търсенето на приключения и пътувания доведе до нарастване на броя

...
Търсенето на приключения и пътувания доведе до нарастване на броя
Коментари Харесай

Жени пилоти: За кои авиокомпании работят най-много дами?

Търсенето на завършения и пътувания докара до повишаване на броя на полетите в световен мащаб, което постанова и потребността от повече чиновници в бранша. Затова самолетните компании поставят старания да насърчат наемането на дами на борда.

Според Световната туристическа организация през 2017 година е имало 350 милиона интернационалните туристи повече спрямо 2010 година, написа BBC.

Само 5,18% от водачите в частните авиопревозвач са дами, демонстрира статистика на Световната асоциация на интернационалните водачи. Индийските самолетни компании наемат най-вече дами - 12,4 %.

В въздушния транспортьор Zoom Air от азиатската страна от 30 водачи 9 са дами. Това е едно от най-равностойните съотношения. Други представители на Индия с най-вече дами на борда са IndiGo с близо 14 % и Air India с над 12 %.

 Снимка 387987
Източник:

Британските авиолинии British Airways също могат да се похвалят с 4,77% дами, избрали тази считана за мъжка специалност.

В Норвегия и Германия процентът не е доста по-нисък, като частни представители на страните са надлежно Norweigan, KLM и Lufthansa.

По думите на Кети Мъклоу, ръководител на Асоциацията на дамите водачи, в Индия прекомерно настоятелно карат дамите да избират тази специалност поради дефицита на водачи.

Доклад на Boeing сочи, че броят на междинната класа в страната нараства, откъдето следва да се усили и броят на полетите. Това ще наложи наемане на още фрагменти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР