Търсенето на постоянен треньор на Левски продължава, а Георги Иванов

...
Търсенето на постоянен треньор на Левски продължава, а Георги Иванов
Коментари Харесай

Георги Иванов с коментар за информациите, че става треньор на Левски

Търсенето на непрекъснат треньор на Левски продължава, а Георги Иванов - Геша е един от разновидностите.
 Септември (София) - Черноморец (Балчик) @@@
В сряда някогашният футболист на " сините " изгледа гостуването на Лудогорец паралелно до мажоритарния притежател Наско Сираков. Двамата съотборници на " Герена " в първата половина на 90-те години на предишния век напуснаха стадиона десетина минути преди края на мача.

" Дали аз съм идващият треньор на Левски? В диалозите ми със Сираков не се е стигало до такова нещо ", призна Иванов.

" Най-важното на този стадий е тимът да оцелее финансово, тъй като доколкото разбрах, дните са доста тежки, а периодите за погасяване на задълженията – къси. Левски си има сега хора, които се грижат за положението на футболистите и играта на тима. Нека да имат най-малко малко успокоение, тъй като прекомерно доста отрицателна сила се изля върху футболисти и всички. Точно в този момент нямат потребност от в допълнение напрежение. "
 Георги Тодоров: Поел съм ангажимент към Сираков и ще остана " На този стадий такова проваляне от Лудогорец не е чак толкоз ненадейно, макар че постоянно може по-добре ", добави Иванов.

За последно Геша бе отпред на втородивизионния Черноморец (Балчик). В идващите дни се чака развиване по тематиката, защото е ясно, че Георги Тодоров е единствено краткотраен вид за ментор на " сините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР