Търсенето на нов кикър в Чикаго беърс придоби пародийно епични

...
Търсенето на нов кикър в Чикаго беърс придоби пародийно епични
Коментари Харесай

Чикаго продължават да експериментират, Америка се смее

Търсенето на нов кикър в Чикаго беърс закупи пародийно епични пропорции. „ Мечките” събраха осем индивида, освободиха шест и привлякоха нов от Оуклънд в границите на 72 часа. А за похлупак подложиха всички на тест – кой може да вкара от 43 ярда пред погледа на строените на централната линия съотборници? Отговорът – единствено двама…

Дистанцията от 43 ярда не бе определена инцидентно. Откакто на 6 януари Коуди Парки удари страничната греда (б.а. – механически шутът се води за блокиран, защото топката бе закачена минимално на линията на схватката) пет секунди преди края на плейофния мач с Филаделфия, изгубен с 15:16 , „ мечките” търсят негов заместител. С договор в ръка Крис Блюит, Редфърд Джоунс и пристигналият от банкрутиралия ААФ Елиът Фрай застанали против новобранците Джъстин Йоон, Джон Барън II, Спенсър Евънс, Кейси Беднарски и Емит Карпентър. Блюит и Фрай единствени съумели да осъществят, а останалите били отпратени.

В понеделник Чикаго привлякоха от Оуклънд против избор в седмия кръг на драфта през 2021 година Еди Пинейро. Бившият кикър на университета Флорида се прочу с видео, на което уцелва вратата от 81 ярда, само че към момента не е дебютирал в НФЛ, тъй като изкара 2018-а в листата на контузените.
Иначе обществена загадка е желанието на Чикаго да си върнат Роби Гоулд. Ветеранът обаче продължава да е благосъстоятелност на Сан Франциско, за които вкара 72 фийлдгола от 75 опита последните два сезона. Гоулд отхвърля да подпише „ франчайз таг”-а си за 2019-а и публично изиска да бъде трансфериран във Ветровития град. Но „ найнърс” отхвърлят да чуят да се разделят с него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР