Търсенето на кросоувъри расте постоянно и Nissan X-Trail има огромната

...
Търсенето на кросоувъри расте постоянно и Nissan X-Trail има огромната
Коментари Харесай

Как Nissan X-Trail стана още по-добър за семейни пътешествия

" Търсенето на кросоувъри пораства непрекъснато и Nissan X-Trail има голямата чест да е номер едно по продажби в света. След подобренията новият X-Trail предлага повече от това, което желаят нашите клиенти. Той е съвършеният автомобил за фамилни завършения ", споделя Филип Сейлард, старши вицепрезидент " Продажби и маркетинг " в Nissan Европа. И е прав. Европейският клиент не укротява желанието си да има по-висока кола, с която да може да обикаля както града, по този начин и покрайнините му.
Най-едрият член на кросоувър фамилията на Nissan получи серия усъвършенствания, включващи откроим и мощен редизайн на екстериора, по-висококачествен интериор с много нови функционалности, спомагателна деловитост и куп технологии, които вършат живота на път още по-сигурен. Той бе показан на особено събитие в Кардиф, Уелс, часове преди финала на УЕФА Шампионска лига и е в продажба от август.

 Nissan X-Trail @@@

Nissan X-Trail постоянно е бил прочут със своя изваян и мускулест дизайн, с изпъкнали линии, високи колесни арки и елегантни извивки на предния похлупак. Всички тези характерности се резервират и в този момент се показват чрез откроим и мощен редизайн на предната част, добавяйки нова динамичност и по-луксозни дизайн елементи. В основата му е последната V-motion радиаторна решетка, по-широка отпреди за по-въздействащ тип на пътя, която оставя своя отпечатък в дизайна на бронята под нея. В по-голямата си част тя е боядисана в цвета на купето, като забележимата черна пластмаса е изпълнена в нов блестящ емайл. От двете й страни са новите фарове, като в този момент разграничението сред халогенните фарове при равнища Visia, Acenta и N-Connecta е доста по-ясно по отношение на full LED фаровете при Tekna (опция при N-Connecta). И двата светлинни блока се характеризират с съвременна нова версия на „ бумеранг " светлинния автограф на X-Trail.

При моделите с full LED късите светлини на фаровете към този момент разчитат на Adaptive Front Lighting System (AFS), т.е. динамични завиващи светлини, които работят съгласно скоростта на автомобила и ъгъла на завъртане на кормилото. Монтирана също в новия Qashqai, системата AFS прави дебют в модел на Nissan в Европа. Резултатът е по-добро осветяване на завоя и затова по-добра видимост и сигурност на пътя. При включени дълги фарове светлинният вързоп е по-широк от преди, което в допълнение усъвършенства видимостта.

Задната ризница на новия X-Trail е с изменен дизайн, който й придава по-мощен тип с нови хромирани акценти. Задният светлинен автограф е осъвременен до full LED, до момента в който паркинг датчиците са усъвършенствани като в предната част на автомобила.

 Nissan X-Trail @@@

Най-голямата смяна в профила на новия X-Trail е прибавянето на хромирана лайстна в основата на двете порти. Създавайки по-динамично лъчение, тя е общоприета при равнище Tekna. Стандартно се инсталира нова гама от 17-инчови (Visia и Acenta) и 18-инчови (N-Connecta и Tekna) алуминиеви джанти, като актуалните 19-инчови джанти (опция при Tekna) са пренесени от предходния модел.

Купето на новия Nissan X-Trail предлага голям брой усъвършенствания, които усъвършенстват съществуващото чувство за високо качество. Първото нещо, което клиентите виждат в него, е новият волан. Той отразява дизайна на най-новите международни модели на Nissan и е общоприет в цялата гама на X-Trail. Оформен D-образно, хоризонталната основа обезпечава по-лесно влизане и излизане за лидера, като по едно и също време придава по-спортна визия и чувство. Новост е вграденото затопляне на кормилото, което е общоприетоо при равнище Tekna.

Независимо дали клиентите изберат 5- или 7-местната версия на X-Trail, кожената тапицерия, която е общоприета при равнище Tekna, е с по-високо равнище на ватираната материя, с цел да се очертаят по-ясно контурите на седалката. Отопляемите предни и задни седалки (без трети ред) са нови, оферират се общоприетоо при равнище Tekna. За клиентите, търсещи нещо друго, като алтернатива при равнище Tekna се предлага нов жълтокафяво-черен кожен салон.

За по-висококачествената атмосфера и повишение на направата в новия X-Trail способстват и други модернизации. В региона на коленете е добавена нова кожена обшивка от двете страни на централната подпора, до момента в който на зоната над жабката е придадено по-модерно лъчение. Вентилационните отвори в този момент изпъкват с нова гланцирана черна повърхнина.

 Nissan X-Trail @@@

Практичността в интериора на новия X-Trail го трансформира в съвършен сателит на фамилиите с авантюристичен дух. Той продължава да предлага извънредно огромен шир и комфорт, в това число най-хубавото в класа място в региона на коленете за пътуващите на втория ред седалки. Той разполага с интелигентни и практични решения за предпазване на движимости в купето, като да вземем за пример плъзгащата се / накланяща се функционалност на втория ред седалки. При версиите със седем места, които съставляват до 40% от продажбите в Европа, достъпът до просторния трети ред седалки е елементарен и комфортен.

Двете най-високи равнища на съоръжение на X-Trail се предлагаха общоприетоо досега с електрическа врата на багажника. Тази функционалност е усъвършенствана в новия X-Trail с прибавянето на опция за безконтактен надзор. Клиентите, чиито ръце са заети с пазарски чанти или държат дете за ръка, могат да отворят вратата на багажника с просто придвижване с крайник под междинната част на задната ризница, което автоматизирано задейства механизма за отваряне. Вътре той е екипиран с новаторската система Flexible Luggage Board, която разрешава рафтовете и разделителите да се подредят в една от деветте вероятни конфигурации. Тук се включва прикрито поделение, в което може да се съхраняват полезности надалеч от хорските погледи, което е идеална основа за фамилните почивки на открито.

През 2018 Nissan ще вкара ProPILOT в новия X-Trail. Това е първият стадий от пътешествието на марката към самостоятелното ръководство, предлагайки на лидера повече независимост, позволявайки му да автоматизира досадните детайли от живота си зад кормилото. ProPILOT ще управлява ръководството, ускорението и прекъсването в едно платно на автомагистрала при огромно запушване и придвижване с висока скорост. Той се базира на три технологии - Lane Keep Assist (LKA), Intelligent Cruise Control (ICC) и Traffic Jam Pilot (TJP). Интуитивен за потребление, ProPILOT ще се задейства посредством бутон върху кормилото на X-Trail. Информацията ще се демонстрира на екрана сред оборотомера и скоростомера. Допълнителни детайлности за ProPILOT ще бъдат публикувани при приближаване на датата за лансирането му на пазара.

X-Trail към този момент разчита на новите технологии Nissan Intelligent Mobility. За пръв път се предлага системата Rear Cross Traffic Alert, чието предопределение е да понижи риска от удар с ниска скорост, когато излизате на заден ход от паркомясто. Ако лидерът се опита да потегли на заден ход, когато е засечен идващ автомобил, системата издава образни и звукови предизвестия.

Интелигентно спешно прекъсване (Intelligent Emergency Braking) се инсталира в X-Trail от 2014, само че в този момент е допълнено с Разпознаване на пешеходци. Тази новаторска технология подкрепя избягването на конфликт с пешеходци, употребявайки композиция от ориентирани напред радар и камера.

Нова за X-Trail е технологията, наречена Stand Still Assist (SSA), която добавя Hill Start Assist (HSA) при колите с механична трансмисия. SSA задържа автомобила на място за до три минути, след което паркинг спирачката се задейства автоматизирано. SSA работи на наклони нагоре и надолу, както и на хоризонтална повърхнина, позволявайки на лидера да смъкна крайници си от педала на спирачките. Това усъвършенства сигурността, укрепва увереността на лидера и понижава умората. Зелен знак в приборното табло алармира по кое време е задействана.

X-Trail се предлага с редица други технологии за сигурност, включително Traffic Sign Recognition, Intelligent Driver Alertness, Intelligent Park Assist, Intelligent Around View Monitor и Lane Departure Warning. Тези технологии усилват увереността и вярата на клиента в автомобила, трансформирайки новия X-Trail в съвършения автомобил за фамилни завършения.

Гамата от три ефикасни мотора също остава, в това число 2.0-литровият дизелов мотор със 177 к.с., стартиран през 2016 година Това значи, че клиентите имат избор сред бензинов или дизелов мотор с висока и ниска мощ, шестстепенна механична или автоматизирана трансмисия CVT XTronic, и задвижване на две или четири колела, като всичко това удовлетворява всяка потребителска потребност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР