Търсенето на жилище е процес, през който рано или късно

...
Търсенето на жилище е процес, през който рано или късно
Коментари Харесай

Компас за качествено строителство във Варна – Панорама парк

 Търсенето на жилище е развой, през който рано или късно прекосяваме в живота си и неизбежно води до въпроса по какви критерии да избираме. Локацията нормално е водещ детайл от избора ни на дом, само че има и доста други параметри, на които да обърнем особено внимание, започвайки с отговора на въпроса " Какво в действителност значи качествено жилище? “

Няколко са главните критерии за качество, с които не трябва да вършим компромис, когато избираме дом:

Архитектурен план

Жилището би трябвало да има верни форми, да е планувано задоволително място за всичко належащо – светла дневна, комфортно проектирана кухня или кухненски бокс, перално помещение или ниша, килер, гардеробни, осветено място за бюро в детската стая и други Нужно е да обърнем внимание и на височината на пространствата, която не трябва да е под 2,65 м. Това дава чувство за шир. Водещо архитектурно преимущество имат здания, които са съобразени с ослънчаването – те са проектирани по този начин, че да употребяват оптимално ревюто изток/юг/запад. Терасите и общите елементи би трябвало да дават усамотение от съседите, както и да е планувано място за монтажа на външните климатични тела, тъй че да не се трансформира образа на фасадата на постройката.  

Строителство

Нужно е да разберем дали са употребявани междинен и/или висок клас строителни материали и дали прецизно са спазени строителните процедури. Необходимостта от надзор върху работата и процесите е наложителна, с цел да се подсигурява непоклатимост и дългоденствие на постройката. Качествената дограма изолира от външните шумове, а изборът на верния стъклопакет обезпечава удобна среда на обитаване. Големите прозорци пропущат повече слънчеви лъчи в пространствата. Много е значимо да e планувана качествена топло и хидроизолация на постройката. Необходимо е да са прекарани всички тръбни пътища за инфраструктурните системи като вентилационната и климатичната, тъй че да има свободно място по балконите и фасадите на постройката. Това освен е комфортно и естетично, само че и отстрани риска всеки да основава своя инфраструктура. Знаем какъв брой неприятно е климатикът на съседа да капе върху близките первази.

Общи елементи

Начинът, по който са проведени общите елементи на постройката, е от значително значение за удобния метод на живот. Наличието на зелени площи и детски площадки, велостоянки, паркинг с комфортен достъп, поддръжката и защитата на постройката – всичко това способства за качествения живот в красива и предпазена среда.

На какво още да обърнем особено внимание, преди да вземем решение за покупка

Когато отивате на оглед, обърнете внимание по какъв начин наподобява строителният обект – дали е чисто и подредено, има ли проведена процедура за безвредно посещаване и оглед от страна на клиентите. Поинтересувайте се от това дали вложителят планува спомагателни услуги – да вземем за пример довършителни работи, следваща поддръжка на постройката, разчистване, модерни системи за надзор на достъпа.

Има ли в действителност качествено строителство в България?

Ако всичко разказано дотук ви се коства нереално, има и добра вест за търсещите своето ново жилище. Във Варна фактически има качествено строителство и ето съответен образец за това.  Новият жилищен комплекс на " Планекс “ ЕООД, който ще отвори порти за новите си жители през март 2021 година, дава отговор на всички условия на модерно  то строителство и удобния и предпазен метод на живот.

Комплексът разполага с многообразие от Те са проектирани с просторни дневни и с по 2 или 3 спални и дават отговор на актуалните условия за височина на таваните от 2.70 м., верни пространства и съществуване на комфортни уединени тераси. Изложението на изток, юг и запад, съчетано с огромните " френски “ прозорци с красива гледка, ще обезпечи великодушното пропускане на слънчевата светлина в пространствата. Наличието на две площадки за игра, вътрешен озеленен двор, както и близостта до Морската градина и бързият достъп до детски градини и учебни заведения, трансформират комплекса в идеалния градски дом.

Осигурени са подземни и външни места за коли, а феновете на колела ще могат да оставят колелетата си на специфични поставки, инсталирани в подземния паркинг и в двора на " Панорама парк “.

И не по-малко значимо – качественото строителство е обезпечено от " Планекс “ ЕООД, компания, която е по едно и също време строител и вложител на плана. По този метод е построена цялостна процедура за надзор на качеството – от проектирането, през осъществяването, до избор на най-подходящите строителни материали и технологии.

Информация за парцелите за продажба може да получите в офиса на отдел " Продажби “ на " Планекс Инвест " ООД - ул. " Любен Каравелов “ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: или в уеб страницата на обекта.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР