Търсенето на футболиста Емилиано Сала е подновено след набирането на

...
Търсенето на футболиста Емилиано Сала е подновено след набирането на
Коментари Харесай

Събраха се 300 хил. евро от дарения, търсенето на Сала продължава

Търсенето на футболиста Емилиано Сала е възобновено след набирането на повече от 300 хиляди евро. Парите са събрани посредством дарения и с помощта на тях фамилията на аржентинския състезател е съумяло да наеме две лодки и избавителната акция да продължи, въпреки и отчасти.

Частният аероплан, с който Сала пътуваше от Нанс за Кардиф, изчезна от радарите над Ламанша в понеделник. Издирването на 28-годишния нападател и водача Дейвид Ибътсън бе прекъснато в четвъртък.
Меси и Марадона желаят да продължат да търсят Емилиано Сала Президентът на Аржентина също упорства избавителната интервенция да продължи
Редица известни аржентинци, измежду които Диего Марадона, Лионел Меси, Серхио Агуеро, както и президентът на южноамериканската страна Маурисио Макри, се включиха в апелите на фамилията на Сала за възобновяване на избавителната акция.
Сестрата на Сала: Не спирайте търсенето, брат ми е жив! (ВИДЕО) Ромина Сала прикани избавителните служби да възобновят акцията
Досега 2448 души са дарили пари за финансирането на издирването на рекордната покупка на " Кардиф ". Сред тях са футболистът на " Манчестър Сити " Илкай Гюндоган, крилото на " Лестър " Демарай Грей, халфът на ПСЖ Адриен Рабио, съотборникът му Килиан Мбапе и Корентен Толисо от " Байерн " Мюнхен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР