Търсенето на бронирана детска екипировка в САЩ скача след стрелбата

...
Търсенето на бронирана детска екипировка в САЩ скача след стрелбата
Коментари Харесай

Скок в търсенето на бронирани детски раници в САЩ

Търсенето на бронирана детска екипировка в Съединени американски щати скача след стрелбата в учебно заведение в град Ювалди, Тексас, осведоми Insider, базирайки се на производители.

Четири компании, които създават бронирана екипировка, настояват, че към този момент регистрират растеж в продажбите на бронирани детски раници, откакто по-рано през седмицата стрелец откри огън в начално учебно заведение „ Роб “ и умъртви минимум 19 деца и двама възрастни.

" Отчитаме нарастване " в броя на клиентите, които се интересуват от бронирани раници, които могат да послужат като щит при положение на пукотевица, споделя Ясир Шейх от Guard Dog Security, която създава разнообразни артикули за самоотбрана.

Шейх също по този начин споделя, че има засилен интерес към раниците от страна на магазините, които продават продуктите на Guard Dog, като Dick's Sporting Goods, Home Depot и Lowe's.

Човек, изравен на линията на огъня, може да вдигне раницата пред главата и гърдите си, с цел да се защищити от патроните, демонстрират илюстрации на продукта на уеб страницата на компанията. Раниците се оферират в разнообразни цветове и модели и тежат по-малко от 2 кг, съгласно описанието на продукта.

Други компании, като Wonder Hoodie, също регистрират растеж в продажбите в последните дни.

MC Armor Company, която създава "защитна екипировка и аксесоари ", също регистрира растеж в интереса към бронирани детски продукти.

Според Каролина Балестерос, маркетинг управител на MC Armor, клиенти от цялата страна си купуват бронирани вложки за раници.

Продуктите на MC Armor за деца са "одобрени и проектирани дружно с педиатри, " показва тя.

MC Armor има създадени артикули, като бронирани бели дъски и порти за класни стаи. Предизвикателството с бронираните артикули за деца и за класната стая обаче е, че тяхното наличие кара родителите да се опасяват за сигурността на техните деца, споделя Балестерос.

Стрелбите в учебно заведение в Съединени американски щати обаче са факт от десетилетия. От началото на 2022 година в страната е имало 27 стрелби в учебни заведения, съгласно тракер на Education Week. През 2021 година са регистрирани 34 стрелби в учебни заведения. А тази година броят на стрелите нараства бързо и може с лекост да надмине този от предходната година.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР