Търсенето на актуална и подходяща за нашата фигура дреха определено

...
Търсенето на актуална и подходяща за нашата фигура дреха определено
Коментари Харесай

Няколко съвета как да съчетавате модните тенденции според фигурата си

Търсенето на настояща и подобаваща за нашата фигура дреха несъмнено е предизвикателство. Не всеки модел, отговарящ на стилните трендове, стои еднообразно добре на всички. Дори в противен случай, изборът би трябвало да е доста деликатен и съгласуван с самостоятелните ви физически характерности. Днес, девойки, ви представяме няколко насочващи съвета, които ще ви оказват помощ да се спрете на вярната дреха.

Момичета със стройна фигура         

Ако сте със стройна фигура, заложете на флоралните претекстове и тропическите щампи, които са доста настоящи сега и сполучливо притеглят вниманието. Добре ще ви стоят да вземем за пример овърсайз тениска или риза в композиция със скини джинси или панталон, както и обувка на висок ток. Този аутфит ще сътвори точния баланс във фигурата ви.

Момичета със слаба фигура

Ако извивките на тялото ви са по-малко и фигурата ви е слаба, ще наблегнете силуета си, като заложите на пола или рокля с настоящи геометрични фигури. Заложете на V-образно деколте и подчертайте талията си с колан, с цел да създадете така наречен резултат на песъчлив часовник.

Момичета с обилни извивки  Ако извивките на тялото ви са по-пищни, е целесъобразно да избягвате облеклата с щампи, с цел да не притегляте погледа върху проблематични зони. Залагайте на типичен облекла като права пола или рокля в тъмни цветове, които постоянно са съвременни. Заложете на настоящи аксесоари като обувки на ток вид " стилето " и огърлици с обилни орнаменти, които ще притеглят вниманието позитивно.

Тези и още други скъпи препоръки за жанр, фешън находки и трендове ще ви бъдат демонстрирани от на няколко срещи в страната, част от специфичното им турне Peace. Love. Fashion. Следващите дати и местоположения на събитията са 9 юни Кюстендил и 10 юни Благоевград.

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР