Търсенето и намирането на идеалния партньор обикновено е свързано с

...
Търсенето и намирането на идеалния партньор обикновено е свързано с
Коментари Харесай

7 Знака, Че Той Е Мъжът За Теб!

Търсенето и намирането на идеалния сътрудник нормално е обвързвано с дълъг лист от условия и критерии. Реалността обаче е напълно друга, тъй като когато го срещнем ние просто си знаем, че този път е друго.

Тогава даже най-основните критерии могат да бъдат подценени, тъй като е налице най-важното – химията и искрата, която прави всичко. Ако се чудите дали сте срещнали точния мъж, вижте този лист:

1. Той те разсмива. Много е значимо да можете дружно да се забавлявате, тъй като това ще ви помогне да преминете през сложните моменти. Освен това би трябвало да имате общи полезности, просветеност и просвета.

2. Той те изслушва. И не го прави единствено с цел да дочака да пристигна неговия ред да приказва. Той те оставя да разказваш за всичко, което те тормози и дава препоръки, само че без да се постанова.

3. Той прави изпитание да се схваща с околните ти. Дори и твоите родители или другари да не са най-лесните, той се пробва да откри общ език с тях и да се схващат – това значи, че държи на вашите връзки.

4. Спазва обещанията си. Той не желае да те разочарова и държи да свърши всичко, което е споделил. Дори от време на време да сбърка, ти знаеш, че той постоянно пробва да бъде сериозен в думите и обещанията си към теб.

Пожарна охрана РЪЦЕТЕ МУ ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАК ЩЕ съдебна експертиза ДЪРЖИ С ТЕБ



5. Доверието. Още от началото усещаш, че можеш да му се довериш. Разбира се, с цел да се отпуснеш изцяло би трябвало време, само че той не упорства и има търпението да изчака това.

6. Той е прям. Ако твоят човек не се тормози да споделя своите усеща и планове, значи напълно ясно знае какво желае от теб и държи на думите си.

7. Когато си с него се чувстваш в сигурност . Когато сте дружно знаеш, че не си сама в неприятностите, че той няма да остане апатичен към твоите потребности и стремежи и би те защитил постоянно, когато се наложи.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР