ТърсеНЕто– Къде в тялото усещате своето Не“? – попита Деви

...
ТърсеНЕто– Къде в тялото усещате своето Не“? – попита Деви
Коментари Харесай

Nо!-How от една Мека Мара

ТърсеНЕто

– Къде в тялото усещате своето „ Не “? – попита Деви по време на утринната ни йога процедура. – Постойте там. Свържете се с това място. Дайте пространство на своето утвърждаващо „ Не “.

Е, да, амааа... не! Аз въобще не усещах своето „ Не “. Разходих се въображаемо из всичките си енергийни центрове, поспрях се на всяка чакра, попитах всяка зона, потърсих в сърцето, стомаха, прерових се от глава до пети, само че моето „ не “ никакво го нямаше. Не че това ме учуди.

Чували ли сте израза „ Мека Мара “ ? Е, аз неслучайно се споделям Мария. Доскоро аз въобще не можех да отхвърлям. Всеки път когато трябваше да поема спомагателна работа, тъй като „ ами... няма кой “, или да отида някъде, „ тъй като по този начин е редно “, или да свърша нещо, с цел да не скърша нечий хатър или тъй като „ просто би трябвало “, до момента в който в цялото ми създание имплодираше едно голямо ядосано „ Не! “, аз се чувах по какъв начин споделям „ Ами... добре “.

Само дето по никакъв начин не беше добре. Хич не ми беше прелестно да го науча, само че съгласно Юнг аз съм Камила. Това сме всички ние, хората, които търпят, влачат, съгласяват се, с цел да не би инцидентно да наранят другите със своя отвод. И те, от своя страна, да вземат да ги отхвърлят. Другите са Лъвове – те пък на всичко и всеки споделят „ Не “, циментирали се на трона на царското си его. И до момента в който си мислят, че всичко знаят и че за всичко са прави, в действителност пропущат доста и споделят „ Не “ и на самите себе си. Слава богу, има и трети тип – Детето. Това са тези хора, които постоянно споделят „ Да! “ на себе си, даже това да значи да кажат „ Не “ на някой различен.

Е, ето това утвърждаващо „ Не “ търсех в оня ден. Бях пропътувала и преплувала километри до мистичния остров Самотраки дружно с още към 30 дами, една самодива и една магьосница – назовавам Деви и Ука по този начин, тъй като ми е мъчно да опиша знанията, уменията и дарбите им с обичайни етикети. И го открих! На един плаж, до шепнещото море, на топлия пясък, осветена от разгръщащата се цялостна луна. Но в действителност в себе си. Ето по какъв начин.

Шаманското пътуваНЕ

Това е антична духовна процедура, която разрешава на съзнанието да слезе надълбоко в подсъзнанието, да си поговори с него и да си вземе от там някое богатство, което да трансформира в собствен запас, даващ му някаква спомагателна специфична мощ в живота.

На това пътешестване ние трябваше да слезем в „ долния свят “, с цел да открием свое тотемно животно, което дава мощ на нашето утвърждаващо „ Не “. Да чуем какво има да ни каже това животно и да разберем по какъв начин да го храним в себе си, тъй че постоянно да е на наше разположение.

И по този начин...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР