Търсачите на силни усещания имат повод за радост, защото и

...
Търсачите на силни усещания имат повод за радост, защото и
Коментари Харесай

Дни на предизвикателствата и 15-ото издание на фестивала

Търсачите на мощни чувства имат мотив за наслада, тъй като и тази година, сред 2 и 5 декември в Университета по архитектура, строителство и геодезия и във Френския институт, ще се организира за 15-и път годишният фестивал за рискови спортове и завършения " Дни на провокациите ".

Както постоянно, наситената с горещи кино заглавия, презентации и уъркшопи стратегия, ще предложи обзор на най-силните спортни достижения, персонални провокации и дела през годината.

Сред специфичните посетители на фестивала е Кристоф Думарест - гид и планинар с изкачвания в Алпите и по света, както и Еврард Вендербаум - документалист, планинар и откривател на дивата природа на Мадагаскар, Гренландия и Индонезия.

От българска страна чакаме Владимир Павлов, който се популяризира със забележителното си втурване със сноуборд от осемхилядника Манаслу.

Що се отнася до филмите, които ще забележим в границите на фестивала, някои от заглавията, които ни направиха усещане са " SPECTRE - To the End of the Earth " на Лео Хоулдинг, който споделя за най-интересните скорошни експедиции в Антарктида на алпиниста, както и " ROTPUNKT " отдаден на невероятният катерач Алекс Мегос.

Организира се и специфичен фотоконкурс за експерти и фенове, като тематиката е " Биоразнообразие и дива природа ". Всеки участник може да предложи в период до 28 ноември пет анонимно подадени (без означения за подателя във файла) свои фотоси.

Тридневните пропуски за събитието костват 30 лв.. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР