Търсачите на силни усещания чакат зашеметяващите четири часа и половина,

...
Търсачите на силни усещания чакат зашеметяващите четири часа и половина,
Коментари Харесай

Alton Towers Nemesis Reborn: Хората се редят на опашка ЧЕТИРИ ЧАСА И ПОЛОВИНА за най-новото влакче в Обединеното кралство

Търсачите на мощни чувства чакат зашеметяващите четири часа и половина, с цел да се повозят на най-новото влакче в Обединеното кралство.

Alton Towers прекара последните 16 месеца в изцяло възобновяване на известната си атракция Nemesis - която през днешния ден беше отворена още веднъж като Nemesis Reborn, с цел да съвпадне с първия ден от сезон 2024 на парка Stoke-on-Trent.

Феновете пътуваха през Обединеното кралство, с цел да изпробвате карането - което доближава 81 mph с G-сила от +3,5G. Но тези, които обезверено желаеха да тестват примките и тирбушоновете, имаха дълго очакване, като времето на опашката доближи цели четири часа и половина.

Само час след отварянето тази заран опашката се разтегна надалеч от формалната зона за опашки и се виеше из останалата част на парка.

Но преданите почитатели бяха повече от щастливи да чакат и към парка се носеше незабравимо неспокойствие. Иън Барлоу от Родъръм сподели: „ Определено ще си заслужава, мислехме, че ще отнеме пет или шест часа. Това е най-дъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР