Търпението в английския Арсенал към звездата на Фиорентина Душан Влахович

...
Търпението в английския Арсенал към звездата на Фиорентина Душан Влахович
Коментари Харесай

Ако Влахович избере Ювентус, Арсенал планира да привлече друг сърбин за атаката си

Търпението в британския Арсенал към звездата на Фиорентина Душан Влахович наподобява е пред привършване, тъй като централният нападател наподобява има намерение да облече екипа на Ювентус. Именно затова „ артилеристите “ към този момент работят по План Б - Лука Йович.

Британският таблоид The Sun счита, че точно резервата на Карим Бензема в Реал Мадрид е най-вероятният нов на „ Емиратс “, просто тъй като клубът изгуби способността да притегля футболисти в пика на своята кариера.

Припомняме, че до наскоро самият Йович бе в същата роля, като Влахович. През сезон 2018/19 с екипа на Айнтрахт Франкфурт той вкара 27 гола и направи 7 асистенции в границите на една акция и по този начин накара „ кралския клуб “ да заплати за него внушителните €63 млн. В следствие обаче той записа единствено 3 гола и 4 асистенции за съвсем 3 сезона с белия екип.

Времето за дейности от страна на Арсенал изтича, тъй като трансферният прозорец затваря след седмица. Но традицията повелява, че „ топчиите “ активизират всички сили точно в края, тъй че вести по тази ос можем да чакаме даже през уикенда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР