Търпението на Зейнеб Маджурова да се види като булка скоро

...
Търпението на Зейнеб Маджурова да се види като булка скоро
Коментари Харесай

Зейнеб с ултиматум да е булка! Репортерката на Гала се умори да чака предложение за брак

Търпението на Зейнеб Маджурова да се види като младоженка скоро ще се изчерпи, разбра HotArena.

Бургазлийката е решила напълно скоро да постави ултиматум на гаджето си и да го накара да я вземе за жена. В противоположен случай брадърката е решила да му покаже вратата и да се насочи към нова жертва. 

Репортерката на Гала в никакъв случай не е криела, че си показва да живее като блестяща звезда. Брадърката порасна пред очите на феновете, които следиха от близко превръщането й от грозно пате в лебед. Бургазлийката, която изгря като ученичка с присъединяване си в първия „ Биг Брадър ”, тази година чукна 30 години и е твърдо решена, че не може да се бави повече с значимите събития в живота й. 

В последните 3 години към репортерката на Гала постоянно е цялостно с злословия и интриги. Причина за това се оказа близостта й с милионерски наследник. След серия от несполучливи връзки все със заможни мъже Зизу най-сетне откри своя билет за света на богаташите. Името му е Стоян Балевски и съгласно близки до хубавицата на него се дължи необятната й усмивка. Младият мъж е приключи образованието си в Англия и работи за компанията на татко си.

За да си бетонира мястото до богатия млад мъж, Зизу радикално промени метода си на живот . Заклетата купонджийка се кротна вкъщи и се посвети на аристократични занимания като тенис и голф. За да не натрупа непотребни килограми и да смайва приятеля си с гъвкавост, се възпламени и по заниманията с йога. Дори стартира да върви на логопед, с цел да се избави от диалекта, който преди години я направи една от най-колоритните участнички в „ Биг Брадър ”.

Както наподобява обаче всичко това не е задоволително за милионерското семейство и до в този момент Зизу по този начин и не е станала публично негов член. Разбира се, била канена на всички фамилни сбирки, била призната и показана като половинка на Стоян, само че бракът по този начин и не стават тематика. 

За да забърза процеса, преди време асистентката на Гала даже се постара да тества фамилията на обичания си, като пусна мълвата, че двамата са се сгодили скрито . Надеждата й била с този намек да накара обичания си мъж да я изиска публично от родителите й. Семейният живот доста я привличал, а опцията да стане една същинска милионерска брачна половинка я ласкаела. 

Самата Зейнеб не крие, че точно това е нейното най-голямо предпочитание сега. За да прекарва повече време с обичания си, тя даже изпуска апетитни задължения. Редовно бургазлийката отсъства и от малкия екран, с цел да е някъде с гаджето си. 

На няколко пъти бургазлийката недвусмислено посочвала, че в случай че не вдигне женитба няма да ражда деца, а времето към този момент напирало за това .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР