Търпението на запалянковците на Хамбургер ШФ изглежда изчерпано и това

...
Търпението на запалянковците на Хамбургер ШФ изглежда изчерпано и това
Коментари Харесай

Ще има бой в Хамбург - ултрасите заплашиха ръководството

Търпението на ентусиастите на Хамбургер ШФ наподобява изчерпано и това не е добре за управлението. Отборът записа поредна загуба - 1:2 от Байер (Леверкузен), с което остава в зоната на изпадащите.

#HSV fans are not amused. [credit: Mr Best] #HSVB04 pic.twitter.com/3UhsVxgRSv
— German Football Daily (@GERFootDaily) February 17, 2018
Веднага след последния съдийски сигнал част от ултрасите се пробваха да нахлуят на терена, само че бяха удържани от стюардите. Още преди началото на дуела пък почитателите издигнаха афиш със застрашителен текст по отношение на шефовете: “Още преди часовникът да е спрял, ще ви хванем някъде из града”.

Die Nordkurve singt " Mein Hamburg lieb ich sehr " und präsentiert erneut dieses Spruchband (Foto). Klare Ansage der Fans an die Spieler auf dem Feld. #HSVB04 #HSV pic.twitter.com/Rr3pFP3HWu
— Niklas Heiden (@NiklasHeiden) February 17, 2018
Както е известно, Хамбургер е единственият клуб, който не е пропущал нито един сезон в Първа Бундеслига от основаването й насам. В тази връзка на “Фолкспаркщадион” има часовник, който отброява времето, в което тимът е част от елита. Той ще спре чак когато отборът изпадне. Бундеслига 23 кръг, събота 17 февруари  Хамбургер ШФ 1:2краен резулат  Байер (Леверкузен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР